A Jordan Brand bemutatja az Air Jordan 1 „Fearless One” kollekcióját

, miután a múlt héten első pillantást vetett a „Pine Green” -re. – Az iparág leginkább hiábavaló munkatársainak mélypontjainak és középpontjainak széles skálájából is magában foglalja a First Aj1 -et is a Flyease Technology felhasználására.

Az egész elindítása a Facetasm X Air Jordan 1, amelyet a hónap elején megtekintettünk. Bármennyire is prémium, amennyire csak lesz, egy feltűnő narancssárga húzási fülkel rendelkezik a sarok körül a további kényelem érdekében. A Jumpman a LA székhelyű Blue művészekkel is összekapcsolódik egy többszínű AJ1-hez, amely velúrból és kordbársonyból áll. Ezenkívül a New York-i kulináris kollektív Ghetto Gastro valami különlegeset főzött, és a kosárlabda sziluettet huarache-szerű nyelvvel és egy React hab középtalpával.

A csomag második fele ugyanolyan ambiciózus, mint az első, a Nejlon szövött AJ1-rel a CLOT-ból, amely Edison Chen aláírási kopás és átfogó kialakításával büszkélkedhet. Ezt követi a Párizsi életmód márka, a Maison Château Rogue Sky Blue változata, valamint a Melody Ehsani nem megfelelő iterációs kialakítása, amely szó szerint egy pár arany órát tartalmaz, amelyek csipkezárakként működnek.

Ezen kívül a Jordan Brand hat legendás Jordans -t is eldob, köztük a „Shattered Backboard 3.0”, a „Zoom”, a „Bloodline” és természetesen az első AJ1, a Nike Flyease technológiával. A könnyű, egykezes sarokba való belépés érdekében cipzárral és heveder fémes rendszerrel ez tökéletes a motoros károsodásokhoz.

Ha az Air Jordan 1 „Fearless One” kollekciójának bármelyik cipőjét meg akarja zárni, akkor a @Thesolesupplier és a @Thesolerestocks oldalán kell tartania a Twitter -en ! Melyik pár leszel? Mondja meg nekünk, és maradjon velünk a legújabb és legnagyobb cipőhírekről!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *