Az Ozzy Osbourne Cryptobatz NFT állása a múlt hónapban bejelenti a világ első harapós funkcióját

, a legendás Heavy Metal művész, Ozzy Osbourne feltárta a Cryptobatz NFT projektjét. 9 666 teljesen egyedi NFT denevérből áll, ez utal a hírhedt pillanatra egy 1982 -es előadás során, amelyben a fejét lehajolta a denevérről. A CryptoBatz azóta az első számú, az OpenSEA -nál kereskedett csillagmunka, valamint az NFT Studio Sutter Systems egy vadonatúj “harapós” segédprogramot mutatott be, amely lehetőséget ad a denevér tulajdonosai számára, hogy megharapjanak egy NFT -t egy másik projektből, Mutantbat előállítása, amely megosztja mind a Cryptobat, mind az “áldozat” tulajdonságait.

Február 20 -án a Sutter Systems bemutatja a Bite Fest -et. A világ első rendezvénye, ez lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy megharapjanak egy NFT-t az öt legértékesebb NFT-állásból, beleértve a fáradt majomi jachtklubot, a Cryptobatz-t, a Cyberkongzot, a Supducks-t, valamint az Alien Frens-t. A háromhetes időszakban a helymeghatározást a Cryptobat tulajdonosok képesek lesznek egy extra NFT-t előállítani, amely valószínűleg még szokatlanabb és gyűjthető is, mint a meglévő Cryptobat.

“A mutáns harapás segédprogramunk létrehozása nem volt kevés feat.” Magyarázza a Sutter Systems társalapítóját, a Jepeggi-t. “Több tíz számtalan műalkotási kombinációt kellett előzetesen készítenünk annak érdekében, hogy ezt a segédprogramot biztosítsuk, azonban az NFT szomszédságából kapott válasz lenyűgöző volt, mivel ez valami, amit még soha nem hajtottak végre a Web3-ban. Mi. látta, hogy a komoly gyűjtők jönnek a hajtásba, amikor megpróbálják kezüket a legritkább kriptobatzra szerezni, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a meglévő NFT-gyűjteményükből ultra-ritka mutánsot tudnak előállítani. A tokenomika lenyűgöző lesz! Határozottan nem tennénk Döntse ki a jövőbeni további mutáló segédprogramok feltárásának esélyét. ”

Az Ozzy Osbourne Cryptobatz harapós segédprogramja február 20 -án kerül bevezetésre, valamint egy hangszóró ünnepi programját is tartalmazza az egyes funkciók aktiválásának megjelölésére. Ez egy igazán érdekes idő a nem homályos token-ipar számára, és nem várhatjuk meg, hogy megnézhessük, mi történik a következő! Ha nem biztos benne, miről beszélünk, feltétlenül nézd meg az egyetlen beszállítói útmutatót az NFT -k vásárlásához, valamint a kapcsolódó hírekben, a Snoop Dogg New Death Row Records albuma most egy NFT címke!

Kép a CryptoBatz segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *