Jelenleg az Instagram legnépszerűbb cipője

Nem mindenkinek szerencséje, hogy láthassa a kezében lévő gráljukat. Azoknak, akik olyan helyeken élnek, ahol a cipők jelenete nagyjából nem létezik, az Instagram létfontosságú eszköz, hogy a következő zsaru felderítéséhez. Mindezek mellett összeállítottuk a legmegdöbbentőbb, hashtaggált listát, és most kommentáltuk az IG cipőit!

Néhány nagyon önmagát magyarázó válogatástól kezdve néhány, nem túlságosan zavaró választásig nézd meg az alábbiakban az Instagram legnépszerűbb cipőit! Az ilyen további tartalmakért feltétlenül töltse le a The Sole Supply alkalmazást most ingyenesen!

Adidas NMD

Nem számít, mit mondasz, az Adidas NMD hype vonat nem hamarosan áll meg. Körülbelül négy évig az ikonikus nomád különböző variációinak kiadása után az életmód -edző továbbra is az első számú legnépszerűbb cipő az Instagram -on, 7 089 955 hozzászólást szerezve. A klasszikus R1-től a gördeszkás P által jóváhagyott emberiségig szó szerint sziluett és színút van mindenki számára!

Adidas Yeezy Boost 350

A második helyünkben az Adidas Yeezy Boost 350. A Yeezys pár nélküli cipő -egyezmény nagyjából hallhatatlan, tehát nem lepődünk meg, hogy 5 788 828 alkalommal tették közzé.

Vans Old Skool

Ha az idegenek leszálltak a földre, és arra kérték, hogy mutasson nekik egy időtlen cipőt, akkor valószínűleg megmutatná nekik a Vans Old Skool -ot. Több mint negyven évvel ezelőtt debütált 1977 -ben, amikor a 36. stílusnak nevezték el, azóta a cipő számtalan színvonalba, sziluettbe és stílusba érkezett. Mindezek mellett a listán szereplő többi cipőhöz viszonyítva elég árú, tehát a 4580 833 hozzászólásnak nem szabad túl sok meglepetést jelentenie.

adidas szupersztár

Az 1969 -ben létrehozott Adidas szupersztár ikonikus kialakítása azóta gyakorlatilag változatlan lett. A világ első alacsony felső kosárlabda -cipőjeként mutatták be, hogy az összes bőr felső és a ma már elismert gumi kagylóval rendelkezik, a Run DMC híres volt a szupersztárok csipké nélkül ringatásáról, és a nyelv kiszorult. Fél évszázaddal később a minimalista cipő még mindig 3802, 505 alkalommal jelenik meg.

Converse Chuck Taylor All Star

A Converse Chuck Taylor All Star az elmúlt száz évben állandó termelésben van, és 1949 óta gyakorlatilag változatlanul lett. A minden idők egyik leg ikonikusabb lábbeli Trendek, tehát egyáltalán nem meglepő, hogy a százados sziluett még mindig 3517 598-szor kerül közzétételre.

Adidas Stan Smith

Eredetileg az Adidas Robert Haillet -nek nevezték el, a híres francia nemzetközi teniszező után az Adidas Stan Smithről ismert, hogy minden idők egyik legkelendőbb cipője. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a sziluett egy olyan örökséget teremtett, amely messze sikerült eredeti szándékainak, mivel nemcsak sportruházat -ikonnak nevezik, hanem egy olyan forradalmi divattervezést is, amelynek 2 625 603 hozzászólása van.

Nike Air Max 90

Több mint húsz évvel ezelőtt a Tinker Hatfield életre keltette minden idők egyik leg ikonikusabb futócipőjét, amelyet ma a Nike Air Max 90 néven ismertek. Noha ez nem a Swoosh leg ikonikusabb kiadását, az AM90 aláírásának „infravörös” színe előkészítette. Az út az egyik legnépszerűbb, mintegy 2469, 264 hozzászólást kap. A Virgil Abloh legutóbbi Air Max 90 Collabja szintén segített fellendíteni ezt a már mozgó számot is.

Nike Air Huarache

Két évtizeden át tartó történelemmel a Nike Air Huarache kétségtelenül a Swoosh történetének egyik leg ikonikusabb cipője. A múltban számtalan átadás történt az Air Huarache -ból, de a legtöbb, ha nem mindegyik ultra kényelmi neoprén bootie -t és bordázott levegő középtalpát sportol. Senkit nem szabad megráznia, hogy a cipőt 2214, 945 -et tették közzé az Instagram -on.

Nike Air Jordan 1

Teljesen őrült azt gondolni, hogy a Nike Air Jordan 1 több mint három évtizede működik. Azóta, hogy 1985 -ben először bejelentették, a Nike megölte az AJ1 sziluettjével. Maga Peter C. Moore által Michael Jordannek tervezte, be kell vallania, hogy nagyon csodálatos munkát végzett, a cipő többé -kevésbé azonos maradt, mivel azt először a bíróságon látták, és 1605, 281 -szer tették közzé.

Nike légierő 1

Meglepő, hogy a Nike Air Force 1 -et csak 1588 627 alkalommal tették közzé. Az 1982 -ben elindított AF1 az első kosárlabda cipőt jelölte meg, amelyben a sarokban lévő levegővel töltött zseb volt a párnázás és a támogatás érdekében. Egy tényleges ikon, még mindig olyan népszerű, mint amikor majdnem negyven évvel ezelőtt először ütköztek a bíróságra. Az évek során több száz tűzoltási együttműködés témája valójában azt gondoltuk, hogy ez magasabb lesz a listán.

Nike Air Vapormax

Sokan úgy tekintik, mint a Swoosh jelenlegi zászlójátP modell, a Nike Air Vapormax egész más szintre vitte a levegő középtalpát. A 2017 -es világban bemutatva Kathy Gomeznek, a Nike aluli párnázási innovációjának alelnöke volt, tizenöt megpróbálta csak az ikonikus középtalpának megfelelővé tenni. Az Air Vapormax többszörös átadásának ultra sokoldalú Flyknitbe öltözött, debütálása óta kiadott, 1,195 385 hozzászólást szerezve.

A kisteherautók hitelesek

Számtalan híresség és ikon visel, a kisteherautók Authentic a márka egyik legnépszerűbb sziluettje. Többé -kevésbé változatlanul maradva, mivel több mint ötven évvel ezelőtt bemutatták a világba, azóta a cipő számtalan színbe és stílusba érkezett. Mindezek mellett a listán szereplő többi cipőhöz viszonyítva elég áron van, tehát az 1 153 339 hozzászólásnak nem szabad túl sok meglepetést jelentenie.

Nike Air Max 1

A Nike vezérigazgatója, Mark Parker által kifejlesztett, és a legendás cipőtervező, Tinker Hatfield 1987 -ben hozta életre. A merész vörös és tiszta fehér színű kombinációval ellentétben a cipő bemutatta a világ első látható légitársaságát, amelyet korábban beágyaztak a talpba. A mai napig az AM1 ugyanolyan népszerűnek bizonyul, mint valaha, 1 147, 707 hozzászólással az IG -n.

Adidas Ultra Boost

A négy évvel ezelőtt 2015 februárjában bemutatott sziluettet az Adidas Ultra Boost -ot sok cipőfejnek tekintik minden idők egyik leg ikonikusabb cipőjének, és sok sportolónak a legjobb futócipőnek, amelyet valaha készítettek. A Primeknit -ből készült UB a teljes hosszúságú fokozatos középtalp tetején ül a verhetetlen kényelem és a végtelen párnázás érdekében. Nem csoda, hogy 1,125 251 hozzászólást kapott az Insta -n.

Balenciaga hármas s

Amikor a Balenciaga Triple S -t először megjelentek, mindenki pontosan ugyanazt gondolta: „Mi a Thooose?!” A luxus divatház „vizuális kompozitnak” nevezve, a Triple S három különböző sportból származó tervezési útmutatásokat vesz, beleértve a futást, a kosárlabdát és a atlétikai mezőt, mindegyik egymásra rakva, hogy megteremthetetlenül terjedelmes talpot hozzon létre. Mindenkinek ismeretében ez a „csúnya” crep gyorsan a legforróbb cipővé válik, 975 453 hozzászólást szerezve.

Nos, ott van! Jelenleg a legnépszerűbb cipők az Instagram -on! Egyetért -e vele, vagy gondolja, hogy van még néhány méltó említés? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban, és feltétlenül tartsa zárva az egyetlen szállítónál a legújabb és a legnagyobb cipőknél!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *