Az ASICS GEL-LYTE III GORE-TEX élénk színű slágereket mutat be

Az ASICS GEL-LYTE III az egyik legjobban kedvelt lábbeli sziluettje, és nem nehéz megérteni, miért. A jelenlegi télies szezonban a japán lábbeli címke egy tiszta Gore-Tex átadással tette ki a formatervezést, amely élénk színű pop-okat mutat be az élénk érzés érdekében.

Itt, az egyetlen eladónál, súlyos Patta/Parra Vibes-t kapunk ebből a párból, ami még inkább, mint ők, tehát szerencsére mélyreható pillantást vetünk a kiadás ideálisra, ezért ellenőrizzük többet!

Kép Asics segítségével

Kép Asics segítségével
A felsőrészeket a hagyományos panelek megjelenése különféle anyagokból készítik, beleértve a Supple Suede-t és a műszaki hálóját, amelyeket a GORE-TEX-hez bevont programoznak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a lábad tiszta és száraz maradjanak a télen. Az ASICS Signature nyilak logót szépen helyezik el mind az oldalsó, mind a medialis oldalra, míg a GORE-TEX márkanév a sarkon található.

Míg a cipők többsége sugárhajtású fekete, kék, lila és piros slágerek vannak jelen a talpon és a csipkékben, hogy valóban a Colorway -t kiszabadítsák a tömegből, ami kiváló bajnok a szemünkben! A gél párnázást a középtalpba burkolják, ami szintén elkészíti ezeket a szilárd napi lépcsőket – mit lehet még sokkal többet?!

Kép Asics segítségével

Kép Asics segítségével
Az ASICS GEL-LYTE III GORE-TEX rendkívül hamarosan a választott kereskedőn jelenik meg, tehát tartsa ide ideálisan itt, az összes jelenlegi hírhez és frissítéshez, amely a párhoz kapcsolódik, és így még sok más! Időközben ellenőrizze Pharrell Williams legfrissebb felvételét az Adidas -szal!

Kép Asics segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *