Porter úr 10 kötelezettségvágó cipője bármilyen költségvetéshez

Függetlenül attól, hogy költségvetéssel foglalkozik-e, akár egy luxuspárba akar befektetni, Porter úr jelenlegi sorozatának mindenkinek van valami. Itt nézzük meg a legújabb érkezőket, kezdve az ultra-prémium off-fehérekig, a mindennapi verõkig, például a légierő 1-jéig. A fizetés napjával a sarkon belül itt az ideje, hogy kezeljék magukat!

Off-White 2.0 bajba jutott velúr | Elérhető Porter úrnál

A cipőfejek észrevehetőbbek általában legalább egy csúcskategóriás edzőt tartanak a forgásuk során. Ezen a nyáron sokan közületek ringatják a White bajba jutott cipőjét. A kopott megjelenés szerény felületet hoz, de ezek továbbra is felhívják a figyelmet a hátsó részén lévő zöld permetezési festékekkel.

Alexander McQueen eltúlzott talp | Elérhető Porter úrnál

Mindenkinek a kedvenc darabja több mint 15 stílusban kapható P. úrnál, míg a kedvenc kiválasztása nem lesz könnyű, javasoljuk az egyik színesebb stílusot, mint ez a „fehér vörös” pár – végül is nyár!

Nike Air Tailwind 79 | Elérhető Porter úrnál

Nike tárcsázza vissza a régi iskolába az időtlen sziluett újjáélesztéséért. A mandzsetta farmer és a márkás póló végső kísérete, az Air Tailwind könnyedén csodálatos szekrény kapocs.

Isten félelme 101 bőr vágva | Elérhető Porter úrnál

Jerry Lorenzo népszerű kiadója nemrégiben mutatta be a szezon egyik leginkább alulértékelt edzőjét. Kölcsönzési stílus -jelzések a kedvenc gördeszkás kreppektől, ez az elbűvölő nyilatkozat a prémium velúr felsőrészeket látja a megemelt középtalp felett. Számos más szín is van a megragadáshoz!

Gucci Ace Watersnake | Elérhető Porter úrnál

Lehet, hogy nem újdonság, de a Gucci Ace Watersnake továbbra is a szezon utáni kiadású szezonot folytatja. Szerencsére egy teljes méretű futás éppen megjelent a Kingsnake applikációval.

Pharrell X Adidas Solar Hu | Elérhető Porter úrnál

A közelmúltban elindított négy tonális színű gyűjtemény a népszerű Ultra Boost ehhez a divathoz. Ugyanolyan kényelmes, de még feltűnőbb, köszönhetően Pharrell aláírásainak részletei!

Balenciaga hármas S | Elérhető Porter úrnál

A kompromisszumok nélküli hármas S -t a csúnya apa stílusban az első, azóta, hogy 2017 -ben elindultak, azóta a hírességek körében a kedvence, és továbbra is a túlméretezett lábbeli csúcspontja. Some colours are now on sale at Mr P!

Nike légierő 1 | Elérhető Porter úrnál

When it comes to everyday footwear, nothing beats an Air force 1. keep it simple with this all-white colourway for a versatile shoe that goes with just about anything!

Off-White Canvas & Suede | available at Mr Porter

Virgil Abloh continues to surprise with trainers that somehow appear iconic whilst being completely unique. Take for example, this low-top silhouette which gets imprinted with those hyped Off-White stripes and includes a customary cable tie.

Gucci Rhyton distressed | available at Mr Porter

Showcasing the best of Italian hand-crafted design, this pair might seem pricey but it’s definitely worth it. Buttery soft leather covers the upper, featuring in a distressed colourway that takes the edge of an otherwise tonal silhouette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *