Hivatalos pillantás a Naomi Osaka X Comme des Garcons x Nike Blazer 77 -es közepén

, miután júliusban először megtekintettük a párot, a Naomi Osaka X Comme des Des Garcons hivatalos képei a 77 -es közepén a 77 -es közepén jelentkeztek. A legendás háromirányú partnerség sokkal jobban néz ki, mint valaha!

A lábbeli fanatikusok szerte a világon mindig figyelték a párot, mert a legelső kiszivárogtatott képek, és nem nehéz megérteni, miért. A Blazer bemutatja a japán teniszező aláírását a felső részén, amelyet az ismételt CDG márkanév átadott.

Kép a Nike -en keresztül

Kép a Nike -en keresztül
Az anyagok keverékéből, beleértve a bőr, a velúr és a vászon keverékéből készült, a felsőrészek megfelelnek a Blazer Signature High-Top sziluettjének, a Nike Swoosh logók mind az oldalsó, mind a medialis oldalakon futnak. Osaka aláírása az oldalfalakon fekete színben írja, és egy szívből adódó üzenetet írt: „Az otthon van, ahol a szív van”.

A Comme des Garcons márkaneve itt is jelen van, a felső rész nagy részén, a csúcsminőségű divatos érintés érdekében ismételt nyomtatással. Mindez egy darabos vintage középtalp tetején helyezkedik el a hagyományos Nike megjelenéshez, amelyet mindannyian megértünk, valamint a szeretet, valamint a sok párnázás, hogy garantálják, hogy ezek mega-kényelmesek!

Kép a Nike -en keresztül
Mégis, a Naomi Osaka X Comme des Garcons x Nike Blazer 77 -es közepén nincs hivatalos megjelenési dátuma, tehát a legfrissebben tartsa a legjobban az egyetlen szolgáltatónál, mivel várhatóan még több részletet is meghallunk! Amíg itt vagy, ellenőrizze a Nike legendás 25% -os eladásait, amelyek jelenleg élnek!

Kép a Nike -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *