Az Oregon Ducks színek díszítik az Air Jordan 3 “Pine Green”

Ha az Air Jordan 3 rajongója vagy, akkor biztosan tartozik egy csemegére, mint egy vadonatúj színű, az AJ3 „Pine Green” című címmel Nemrégiben felfedték, valamint a Mega-Clean-t is! Az árnyalatokban, amelyek rendkívül vizuálisan hasonlónak tűnnek, mint sok Oregon Ducks PE (Player Exclusive) pár, ezek a megjelenés módszerét költségvetés-barátságosabbá teszik a cipőkhöz, amelyek a PE Vibes-t akarják. Nagyon első pillantást vetettünk a párra a tiszteletre méltó cipőforráson keresztül, a Hanzuying segítségével, ezért itt nézzünk meg többet!

Az Air Jordan 3 -at nagyon először a Nike 1988 -ban vezette be, valamint a legendás Nike munkavállaló, Tinker Hatfield által tervezett első Air Jordan. Az AJ2 elindulása után a pletykák szerint Michael Jordan nem volt nyomva a stílust, és felkészült arra, hogy elhagyja a Swoosh -t, mindazonáltal Hatfield rábeszélte, hogy maradjon az úttörő AJ3 -val.

Kép az fxxkvlogviair Jordan 3 “Pine Green”

Int’l szállítás

Többet látni

Különböző anyagokból, beleértve a velúr, a bőr és a hálóból készült, a felső rész elsősorban fekete, mindazonáltal fehér díszítéssel, valamint fenyő-környezetbarát slágerekkel teljesen kifejlesztett kombinációt eredményez. A Jumpman márkaneve mindkét nyelven, mind a sarokfüleken jelen van, míg a hagyományos kötési rendszer biztosítja, hogy ezt a párot szilárdan lábon tartsák. A megjelenés befejeződött a boka körüli sok párnával, valamint egy perforált lábfüzetrel a légáramhoz.

Mindez egy fehér és környezetbarát középtalp tetején helyezkedik el, látható Nike Air rendszerrel, amely a sarok alatt található, az optimális kényelem érdekében. Ha szereti a közelgő kiadás megjelenését, akkor még egy kicsit hosszabb ideig kell ülnie, mivel az Air Jordan 3 „Pine Green” még nem kap hivatalos megjelenési dátumot. Tartsa zárva itt, a legújabb szállítónál, és miközben itt van, ellenőrizze az Air Jordan 1 High OG „Kézzel készített”!

Kép az fxxkvlogviair Jordan 3 “Pine Green”

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *