Először nézzen meg a Yeezy 1020 csomagtartót

, meglehetősen egy ideje, mióta Kanye West kiadta a csomagtartót. 2019 -ben megáldott minket egy olyan DSRT BT -kkel, amelyek tökéletesek voltak a nedves és a szeles hónapokhoz. Ezt tartva, most megnézzük, mi lehet a következő belépés a legmagasabb piacra a Yeezy 1020 csomagtartóval, valamint a legfinomabb megjelenésünket, mégis köszönhetően az ASAP Bari vadonatúj felvételeinek köszönhetően !

Ellentétben bármivel, amit korábban láttunk, úgy tűnik, mintha a hagyományos munkabizmát vennéd, és egy időgépbe dobnád. Számos éles vonallal, valamint elegáns görbékkel az állítólagos 1020 csomagtartó a futurisztikus és a militarista tökéletes házassága. Itt látva egy erős narancssárga színben, amelyet tavaly egy 700 MNVN -en láttak először, az alapot a ballisztikus illeszkedésből, valamint a kemény nylonból készítik, amely egy rendkívül rugalmas alakú, valamint felületre is felhasználható.

Kép a Younglordon keresztül
Három csíkos behúzás megragadja az oldalsó és a medialis oldalsó paneleket az Adidas felé mutató bólintásként, míg az elülső lezáráshoz egy cipzárral készül. Érdekes, hogy a luxus hab hangja az a pontos, amely az 500 “kő” -nel rendelkezik, teljes mértékben megtartva ezt az aláírást, valamint a kéttónusú megjelenést.

Várhatóan csökkenni fog valamikor ebben az évben, míg az Adidas Yeezy 1020 csomagtartó nem mindenki számára lesz, a szemünkben kötelező kopnak tekintjük. Értsük meg, mit hiszel a közelgő sziluettjéről, valamint a kapcsolódó hírekben, a Yeezy 700 V2 “Cream” tavasszal esik le!

Kép a Younglordon keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *