A Nike vadul megy az M2K tekno „állati nyomtatásával”

, mint az Adidas Originals Yung-1, sok apa cipő hajlamos egy sokkal vintage esztétikát választani, azonban a Nike M2K Tekno egy sokkal futurisztikusabbá választ. hangulat. A cipők stílusának leckéje, ez a vastag krepp az első áprilisban esett vissza, és most úgy tűnik, mintha a Swoosh állati nyomtatási átalakítást nyújt!

Ezek a szivárgások ultra vadul vesznek részt a legendás Nike Monarchon, amely a többrétegű állatok díszítését mutatja be, amely emlékeztet az Atmos „megkülönböztetett„ állati csomag ”-ra. A leopárd, a zebrákkal, valamint a tehénnyomatokkal is, a cipő nem különbözik az odakinn. A neon környezetbarát funkcióinak slágerei az egész kontraszt pop-jához, valamint az alábbiakban egy hagyományos császár középtalp jelennek meg, egy fényes műanyag sarokdarab tetején egy lenyűgöző texturális kontraszt érdekében.

Nagyjából semmit sem értenek a Nike M2K Tekno „állati nyomtatás” -ról, ezért mindenképpen tartsa be az egyetlen eladónál, hogy sokkal több hír legyen, amint fejlődik! Más darabos cipőhírekben az Adidas Yeezy javítja a 700 „sót”, a vártnál sokkal hamarabb!

Ha úgy gondolja, hogy valamilyen vadonatúj Nike Heat -t megcáfol, akkor feltétlenül ellenőrizze a jelenlegi eseményt!

Képek a Wavegod_thelegend segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *