A Pharrell X Adidas NMD Hu “Core Black” és a “Core White” ebben a hónapban esik

Pharrell Williams valóban kiüti a parkból ebben a szezonban. Miután egy hónap alatt eldobta a “Dash Green” és a “merész arany”, végre elindítja a Pharrell X Adidas NMD Hu “Core Black” és a Pharrell X Adidas NMD “” Core White ” – és azt mondani, hogy mi” ” A túllépés önmagában is igazi alulértékelés!

Ami a “magfekete” és a “magfehérje” annyira különlegessé teszi, hogy visszatérnek az OG NMD gyökereihez. Megtalassza a Beefier Primeknit Construction -t és a hírhedt nyomvonal -talpot, amely nagy debütált a 2017 -es “túra” kollekcióban, mindkét pár finoman hímzik a kínai karakterek “Emberi faj” -val.

A bőr részletezése a sarkot NMD HU márkanévvel, míg a vastag fehér kötélfestékek mindent összekapcsolnak.

Kép Adidas segítségével

Kép Adidas segítségével
Az alábbiakban a fókusz elhelyezésével a teljes hosszúságú Adidas javítja a középtalpot, amely olyan kényelmes, amennyire csak kap. Ezeket a megfelelő színsémájukra festették, és a klasszikus NMD talppal bélelték, véglegesítve a híres monokróm esztétikát.

Most az összes fontos kiadási dátumhoz. A Pharrell X Adidas NMD Hu “Core Black” és a “Core White” november 19 -én és november 25 -én indul. Mondja meg nekünk, hogy melyik színnel érzi magát a legjobban, és amíg itt vagy, akkor a Pharrell X Parley X Adidas Ultra javító “Fekete Future” -et is megtekintheti!

Kép Adidas segítségével

Kép Adidas segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *