Tartsa a hangsúlyt a Polaroid X Nike SB Dunk Low -ra

, mielőtt okostelefonok jöttek, a Polaroid uralkodott a kameraiparban. Az azonnali filmkészülékek számára a legfinomabb megértett amerikai márka még a mai szabványok szerint még mindig meglehetősen nagy, sok profi fotós csodálja a szüreti tervezést és a minőségi felvételeket. Mielőtt azonban elveszítenénk a fókuszt, most áttekintjük a Polaroid X Nike SB Dunk Low első felvételeit!

Noha ez természetesen nem a Polaroid első cipő -együttműködése, korábban a PUMA -val 2018 -ban a teljes kollekcióhoz kapcsolódott, ez valószínűleg még a legszebb. A teljesen fekete velúr és a nubuck felépítésével a lopakodó külsőt három szivárványos Nike Swooshes ellentétben áll az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken, mint a márka aláírási palettájának bólintása. Ezt a többszínű vázlatot a vámpírokra hímezik, és azonosíthatók az egyedi talpbetéteken is.

Kép Apolloluo1976 segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Érdekes, hogy a sarkot teljesen fehéren tartották, mint a kamera expozíciójának bólintása. A dunk lekerekítéséhez a “Polaroid” márkázott csipke ötletek megtalálhatók, és az egész cipő egy éles, fehér középtalp tetején ül, véglegesítve a formatervezést.

Várhatóan 2022 áprilisában mutat be, a Polaroid X Nike SB Dunk Low “Black” tökéletes az életed fotó rajongói számára. Tudassa velünk, miben hiszel erről az előre nem látható kollabusról, és hogy megbeszélte-e vagy sem, és a kapcsolódó hírekben a Familia X Nike SB Dunk Low „First Avenue” szó szerint csillagszerelhető!

Kép Apolloluo1976 segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *