A Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Jack” tartalmaz egy DIY Swoosh sablont

Az elmúlt néhány hónapban láthatta Travis Scottot, valamint a Stormi -t, aki egy pár Travis Scott X Nike Air ringat Max 270 React “Cactus Jack” egy fordított swoosh -val.

A közvetlenül az Air Jordan 1 együttműködéséből származó stílusfunkció, ezek a felvételek sok cipőfejet vezettek abban, hogy azt hitték, hogy különleges jó barátokat és háztartási változatot használnak. Ennek ellenére ezek az új szivárgások másként sugallják!

Az egyik legőrültebb La Flame X Swoosh együttes, a “Cactus Jack” vagy a “Cactus Trail” az áhított Air Max 270 React Eng Way Silhouetten működik. A “sötét mogyoró” illeszkedésével a felső felszínen van, és egy sor göndör TPU -csíkkal van bélelt, amelyek támogatást és stabilitást kínálnak, mint odakint semmi más. A szürke bőr ékezetes hozzáférés a váltókötő rendszerhez, míg a földes barna velúr eltalálja a bokát

Természetesen nem beszélhetünk erről a cipőről anélkül, hogy megbeszélnénk az őrülten kényelmes Nike React X Air Max középtalpát. A cipő egyik leginkább megkérdőjelezhető része, egy olajos felületen van bevonva, amely határozottan beszélt az emberekről.

Kép Hypenverdies -en keresztül
Amikor a Travis Scott X Nike Air Max 270 rendõrtisztje “Cactus Jack” -re reagál, pletykálják, hogy különféle Swoosh sablonokkal találnak, valamint a részletes útmutatások mellett, hogy pontosan hogyan használják fel őket. Ez azt jelenti, hogy permetezheti a saját logóját bármilyen színben, valamint bármilyen módszert, amit szeretne! Ez egy meglehetősen nagyszerű módszer a saját egyedi cipőjének elkészítéséhez, azonban nem vagyunk biztosak abban, hogy elegendőek vagyunk -e ahhoz, hogy magunk is megtegyük.

Kép Hypenverdies -en keresztül
A pletykák, hogy a hónap végén május 29 -én esnek le, győződjön meg arról, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartja, hogy további híreket fejlesszen ki! A kapcsolódó hírekben még egy Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack” lehet a munkákban!

Kép Hypenverdies -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *