A Nike Air Max 720 ‘Black Volt’ mindössze 100 fontért eladó!

A Nike Air Max 720 ‘Black Volt’ viharral vette át a piacot. Az egyik legkülönlegesebb AM720 színvonal, amely ebben az évben csökken, ez egy cipő, amelyet a fej fordítása céljából készített. Sőt, most már csak 100 fontért kaphat egy párot az utódok hatalmas szezonbeli eladásánál! Ez egy olyan ajánlat, amelyet valóban nem akar hiányozni!

Büszkélkedve a Fit Cither Upper-rel, amelyet kifejezetten a „fekete volt” -ra terveztek, futurisztikus gradiensmintázatban festették, amely a tetején lopakodó fekete színről egy lenyűgöző környezetbarátra esik. Megjelenik a show-stop piros akcentusok a nyelven, a lábujjdobozon, valamint a sarokon, valamint az alábbiakban, mégis felfedezheti a Swoosh legvastagabb légrendszerét, egy darab 38 mm vastagságon mérve! Ehhez ehhez hasonlóan több mint 70% -os újrahasznosított hulladékból készülnek, tehát ez az egyik legzöldebb fitnesz oktató, amelyet megvásárolhat, mind esztétikai, mind környezeti szempontból is.

Az Offspring -től elérhető, a Nike Air Max 720 ‘Black Volt’ már csak 100 fontért eladó, tehát ügyeljen arra, hogy a rendõrtiszt még mindig elérhető! Értsük meg, ha hozzáadsz egy párot a forgáshoz, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Nike cipők sorozatára!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *