Az Y-3 Runner 4D kombinálja a prémium szöveteket a feltűnő dizájnnal

A Yohji Yamamoto nem idegen, amikor a Futurecraft 4D-re vonatkozik. Az első tervező, aki 2018 -ban az Adidas innovatív technológiájával foglalkozott, azóta négy másik kiadáson dolgozott. Most, a 2020-as nyári kollekció részeként, levette a legfrissebb Y-3 Runner 4D-t, és ez ellentétben van bármivel, amit korábban láttunk.

A japán ikon legújabb cipője két színben kapható, beleértve a “fekete” és a “fekete/napsugárzási narancssárga”. A melegebb hónapokhoz tökéletes sportos hálószerkezetű, a luxus bőr- és velúr ékezetek is az egész cipőbe kerülnek.

Kép Y-3-on keresztül

Kép Y-3-on keresztül
A vastag hímzett akcentusok megtalálhatók az oldalsó és a medialis oldalakon és a lábujjdobozban, és az alábbiakban egy teljesen elsötétített Futurecraft 4D középtalpot talál, amely három év után továbbra is fújja a fejünket. A digitális fény szintézisnek nevezett eljárás felhasználásával alapvetően a fényt és az oxigént egyesíti az egyedi bonyolult rács létrehozásához. Ez minden lépéssel őrült mennyiségű párnázást eredményez. Ahhoz, hogy mindent lekerekítsenek, Yamamoto aláírási logója díszíti a nyelvet és a sarkot, véglegesítve a formatervezést.

Az Adidas Y-3 Runner 4D július 17-én kiadva biztosan megváltoztatja a játékot. Tudassa velünk, ha ezeket hozzáadja a gyűjteményéhez, és győződjön meg róla, hogy első pillantást vet az Adidas Ultra 4D “OG” -re!

Kép Y-3-on keresztül

Kép Y-3-on keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *