A Kanye West jobban megnézi a Yeezy Faam Runner -t, amelyet algákból

készítettek a héten a Quick Business Development ünnepségen, Kanye West, valamint Steven Smith (Yeezy’s Head Sneakers Designer) megvitatták a Yeezy márka jövőbeli terveit. A YE kitett azt a tervet, hogy a márka HQ-ját egy 4000 hektáros tanyára költöztesse Wyomingban, és elkezdi az összes termék létrehozását az Egyesült Államokban.

A chicagói születésű rapper jobb áttekintést nyújtva a közelgő Clog stílusú Adidas Yeezy Foam Runnerről A tervezés üdítően fenntartható módszere, a Yeezy fenntarthatósági tervei elősegítik a tiszta vízi utak védelmét a vadon élő állatok védelmében, valamint megszabadulni a fosszilis tüzelőanyagoktól, amelyeket gyakran használnak a hab előállításában.

Az inspiráló beszélgetést befejezve Kanye megvitatta a kémiai színezékek egészségesebb lehetőségeiről szóló előrehaladási terveket, és kiderítette, hogy az általa tartott cipő az első pár, amelyet Atlantában készítettek. A Pride -vel sugárzó rapper egyértelműen izgatott volt a márka gyártásának az USA -ba történő áthelyezéséről.

Bármit is hiszel Kanye West -ről, ez egy nagy lépés a zöldebb jövő felé. Egy olyan világban, ahol a gyors divat sokkal jobban befolyásolja a légkört, mint valaha, az ilyen fogalmak az, amit követelünk, ha fenntartható életet akarunk online. Értsük meg, mit hiszünk erről az ötletes koncepcióról, és győződjön meg róla, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartsa, ha sokkal többet szeretne megérteni a Yeezy Foam Runnerről!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *