Az Adidas Originals, valamint a LEGO egy hosszú távú partnerséget

mutat be, amely megfelel a rendkívül sikeres ZX 8000-ről, amely az A-ZX sorozat részeként mutatták be, valamint a Danish Toy Business LEGO részeként. felfedte a hosszabb távú partnerséget, amelyet a ruhadarabok és a lábbeli szektorok átfutására állítanak be!

Számos cipőfej, valamint a LEGO rajongók is izgatottak voltak, hogy megkapják a kezüket a korábban említett ZX 8000 kiadásra, amely szinte azonnal felajánlotta a kiskereskedőket szerte a világon. Ha korábban elmulasztotta, úgy tűnik, hogy most már élvezetre vágyik, mivel a két márka bemutatja a további csapat erőfeszítéseinek terveit.

Kép az Adidas -on keresztül
A LEGO főhirdetéses rendőrje, Julia Goldin szerint: „„ Célunk a holnap építőinek létrehozása és létrehozása, valamint a gyerekek innovatív segítése, valamint felfedezni azokat a készségeket, amelyeket a fejlődéshez követelmények. A fantasztikus játékélmények egy szórakoztató módszer az innovatív bizalom felfedezésére és fejlesztésére, valamint a sport – valamint az oka annak, hogy annyira izgatottak vagyunk a partnerségéről. ”

Mindkét márka úttörője a stílusnak, mind !

Kép az Adidas -on keresztül
A LEGO X Adidas Originals Partnership legelső részletének hivatalos megjelenési dátuma még nincs hivatalos megjelenési dátuma, ezért győződjön meg arról, hogy az összes legfrissebb hír, valamint a frissítésekhez tartsa jobbra az egyetlen szállítónál, mint mi. Ll lesz a legelső, aki tudatja Önnel! Időközben ellenőrizze a hétvégi legnépszerűbb kiadását!

Kép az Adidas -on keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *