Az Air Jordan 1 alacsony “SNKRS Day” egy vad oldalt

képez, amikor a SWOOSH márka felkészül az éves SNKRS napra Egyéb sziluettek között az Air Jordan 1 Low-t úgy állítják be, hogy korlátozott kiadású változatot kapjon, amelyet kizárólag az SNKRS alkalmazáson keresztül kínálnak. A nap augusztus 8-án veszi át a helyet, és ünnepli az alkalmazás 6 évét, amelyet a Nike használ, hogy bevezetjen speciális és igényes termékeket.

A pár felajánlja a hagyományos alacsony tetejű stílust, amely elengedhetetlen volt a Jordan márka beosztása között, mivel az összes módszer 1985-ben, amikor Peter Moore először a sziluettet tervezte. Ezúttal a környéken halványsárga színű, leopárd nyomtatási részletekkel díszítik őket, a választott paneleket, hogy élénk megjelenést biztosítsanak. Ha olyan nyilatkozatot keres, amelyet a kollekcióhoz hozzáadhat, akkor ezek lehetnek a következő zsaru?

Kép a Nikeair Jordan 1 alacsony “SNKRS nap”

Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Nikeair Jordan 1 alacsony “SNKRS nap”

Int’l szállítás

Többet látni

Úgy tűnik, hogy az elsődleges anyag a felső részén prémium bőr, az AJ1 hagyományos burkolata sokkal jobban néz ki, mint valaha. A leopárd nyomtatási panelek ehelyett a szőrös velúrot választják, amely tovább hangsúlyozza a vad megjelenést, míg a Nike Swoosh logók mind az oldalsó, mind a medialis oldalakon vannak jelen, hogy a márkaépítés azonnal felismerhető. A Jumpman logók a nyelven, valamint a „23” csipke hurkok véglegesítik a megjelenést, ezáltal rendkívül szilárd pár.

Mindez mind a teljes hosszúságú Nike légpárnás rendszer tetején helyezkedik el, amely kényelmesen tartalmazza a jeges áttetsző középtalpat. Ha szeretné ezeket hozzáadni a kollekcióhoz, akkor örömmel hallja, hogy a pár kizárólag a Nike SNKRS alkalmazáson keresztül kínálják augusztus 8 -tól, tehát tartsa jobbra a jobb oldalon, hogy az összes legfrissebb frissítéshez az összes legfrissebb frissítéshez igazítsam. ! Időközben ellenőrizze a legfinomabb megjelenését a közelgő Off-White X Nike Blazer Low-ra!

Kép a Nikeair Jordan 1 alacsony “SNKRS nap”

Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Nikeair Jordan 1 alacsony “SNKRS nap”

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *