A Yeezy kötött futóját, a “Stone Carbon” -t

mutatták be, amikor a fagyos hideg téli szezon hónapjai be vannak kúszva, elég nehéz elengedni a diákat, különösen akkor, ha olyan kényelmesek, mint amilyenek. Ez az oka annak, hogy a közelgő Yeezy kötött futó, a “Stone Carbon” ideális a lábbeli forgásához ebben a szezonban. A második színvonal, amely megragadja a cipő-csúszás hibridjét, itt van minden, amit tudnod kell!

Kép a Yeezy Maffia -n keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Amint azt korábban tárgyaltuk, a kötött RNR lényegében a habfutó, de egy teljes kötött felső részén, amely biztosan kényelmesen tartja a lábát a fagyos hónapokban. A Yeezy felső harmadát merész sárga árnyalatba merítik, hasonlóan a “kén” -hez, míg az alsó kétharmada sötét szürke palettába érkezik, amely sokkal hordhatóbb, mint az OG pár.

A cipő belsejében megtalálja az Eva habot, amely annyira kényelmes, mint amilyennek van, és bár a megkülönböztetett kialakítás nem tartalmaz minden Adidas márkát, amelyről beszélhet, a cipő méretét a sarok körül varrja. Ezt ezután egy extra fogas gumi -talp alatt végezzük el, hogy minden lépésben rugalmas tapadáshoz kapcsolódjanak.

Kép a Yeezy Maffia -n keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Ha azt akarja, hogy az Adidas kötött RNR “Stone -szén” a forgásban, akkor meg kell hallgatnia. A Yeezy Maffia szerint ez a pár 2022 februárjában indul, és ellentétben a “kén” -vel, világszerte elérhető lesz. Győződjön meg róla, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartja, hogy sokkal több hír legyen, amint fejlődik, és a kapcsolódó hírekben a Yeezy 1050 “Hi-Res” idén később esik le!

Kép a Yeezy Maffia -n keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *