Itt van az esélyed, hogy a végét zsarolja meg. X Adidas Yung 1 ‘légkör’

Luxus férfi ruházat és nagy hőnövelő edzők szállítója, vége. A ruházat visszatért egy újabb elegáns együttműködéssel. Összekapcsolva az erőket az Adidas -szal, egy kifinomult színvonalat adnak a Yung -1 ellen – egy trendi sziluett ebben a szezonban, amely tiszteleg a híres Falcon Dorfnak.

Vessen egy pillantást a végére. X Adidas Yung 1 „légkör”, és feliratkozik a végével. elindítja a zsaru esélyét.

A kék és a szürke világos színe, amely a Föld légkörének szélén látható, inspirációt nyújt ehhez a hűvös yung-1-hez. Ez az egyszerűsített színvonal nem más, ha a megjelenésnek tűnik, amely úgy tűnik, hogy a zöldről kékre változik különböző fényekben. A hamu ezüst és a szürke metszetei az egész gurító felhőkre szétszórtan vannak szétszórva.

Vége. Az X Yung 1 a nubuck és a háló prémium használatával büszkélkedhet. Egy torziós rendszer ül a láb alatt, valamint egy felújított középtalp, amely ígéri ezt az extra magasságot.

Úgy gondolják, hogy több kereskedő indítja el ezt a stílust a sorsolás után. Maradjon velünk a hírekről a szélesebb kiadásról, és ügyeljen arra, hogy csodálja meg a többi Yung-1 és Yung 96 stílusokat, amelyek ma már rendelkezésre állnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *