Az Air Jordan 1 közepes “részecske szürke” télire kész beállításra

választja az Air Jordan 1 1985-ben debütált a legendás kosárlabda játékos, Michael Jordan kosárlabda cipőjeként. A mai napig a sziluett továbbra is nagyon áhított, a piacon számos színvonal elérhető és még mindig termelésben van. Az egyik legutóbbi változat, amely készen áll arra, hogy lépjen be a jelenetbe ebben a szezonban, az Air Jordan 1 közepes “részecske szürke”.

A hivatalos képekből ez a közelgő középszintű pár tónusos “részecske-szürke” színvonalat sportol, a szürke árnyalatokkal jelölve a velúr anyagok keverékeit az egész felső részén. A Fuzzy Suede szerszámok átveszik az átfedéseket, míg az alsó rész rugalmas felületet választ.

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Ami ezt a párot annyira különbözteti meg, ellentétben a szokásos prémium bőr iterációkkal, amelyeket már látott, a gyapjúval bélelt belső terek, amelyek ezeknek az AJ1-nek a közepén készen állnak, hogy szembenézzenek a hideghöz, miközben a felhasználó lábát egyidejűleg melegen tartják.

Ha az Air Jordan 1 közepes “részecske szürke” szerepel a kötelező listáján, akkor ügyeljen arra, hogy a legfrissebb Nike kiadási frissítések előtt maradjon az egyetlen szolgáltatónál, mivel mi leszünk az első, aki értesíti Önt. A kapcsolódó hírekben nézzen meg hivatalosan az Air Jordan 1 közepén “Inside Out” -ot.

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *