Engedje el az emlékeztetőt: Ne hagyja ki az Air Jordan 5 “Mi a”!

Amikor az Air Jordan 5 “, ami az” elsőként júliusban szivárogott vissza, azonnal tudtuk, hogy a zsarolásnak kell lennie. A legendás kosárlabda cipő 30 éves ünneplésével a sziluett nyolc híres színének nyolc részletét veszi igénybe, és összehozza őket egy nem megfelelő remekműbe. Mint amit látsz? Ezután győződjön meg arról, hogy zsaru, amikor holnap november 7 -én 8 órakor leszállnak!

Int’l szállítás

Többet látni

Kölcsönfelvevő elemek a “Tokió”, a “Sanghaj”, a “tomboló bika”, a “Bel-Air”, a “lézer”, a “zöldbab”, a “hadsereg olajbogyó” és természetesen a ” A Quai 54 “, a” Mi a “nem különbözik bármivel, amit korábban láttunk. Csak a legfinomabb velúr, a fent említett “Tokió” és a “Shanghai” emblémái finoman hímzettek mindkét cipő oldalsó sarkában.

A túlméretezett nyelvek létrehozzák azt a klasszikus Air Jordan 5 esztétikát, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk, és az alábbiakban a legendás P-51 vadászgép ihletésű levegő középtalpát találja meg, amely felháborító kényelmet és párnázást biztosít a bíróságon és a párnán.

Int’l szállítás

Többet látni

Mit nem lehet szeretni a Nike Air Jordan 5 “Mi a”? Állítsa be holnap november 7 -én, 8 -kor, 8 -kor, győződjön meg arról, hogy az egyetlen eladónál zárva tartja a legjobb esélyt a zsarolásra! És a kapcsolódó hírekben a trófea szobájának kiszivárogtatott képei felszínre kerültek!

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *