A New Balance 1400 “Triple White” olyan tiszta, amennyire csak kap

A Boston Lootwear-címkéből nagy számú nyári ajánlatot láttunk az elmúlt néhány hétben, de nem kételkedünk abban, hogy semmi sem olyan tiszta, mint a New Balance 1400 “Triple White”! Az 1994-es versenyzők hivatalos képei élőben élnek, így olvassuk tovább, amikor közelebbről megnézzük!

A New Balance 1400 sziluett nem egészen népszerű a modern időkben a fiatal cipők körében, ám ezzel a minimális átalakítással, amely a leginkább prémium anyagokat hozza létre, garantáltan rajongói kedvezőség lesz ezen a nyáron.

A pár egy szuper sima bőrbeállítással bírja, amely a sarokból a lábujjig kidolgozott paneleket készít. A márkaépítés nagyon finom: a márka híres “N” logója az oldalakon, és további lenyomatok a nyelvre halvány szürke színben a legkisebb kontrasztú pop -ra. A sarokcsipesz extra szilárdságot biztosít a modell számára, és egy középtalp, amelyet mind az aláírással, mind a C-CAP technológiával terveztek, biztosítja, hogy egész nap kényelmes utazás legyen jelen, és az együttestől kifelé fordul.

Nem szabad kihagyni a New Balance-ben, az USA 1400 “Triple White” -et! Tudassa velünk, ha hozzáadja őket a forgáshoz, és maradjon a közelgő New Balance kiadások ismeretein az egyetlen szállítónál! A kapcsolódó hírekben a következőképpen vált az új egyenleg az 1. számú cipők márkájává!

Kép az Atmosthe New Balance 1400 “Triple White” útján

Int’l szállítás

Többet látni

Kép az Atmosthe New Balance 1400 “Triple White” útján

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *