A Nike Air Max 97 “Puerto Rico” Csatornák “Silver Bullet” Vibes

Ha Air Max 97 rajongó vagy, akkor már megértjük, hogy abszolút olyan lesz, mint ez a közelgő pár, amelyet az Instagram Last -on mutatott be. éjszaka. Az AM97 „Puerto Rico” az OG „ezüstgolyó” iterációjához hasonlóan látványosnak tűnik, tisztelettel adja a Karib -szigetet, hasonlóan a tavalyi légierőhez, amely soha nem juttatta el a tömegekhez, miután visszahívták, mert a visszahívás miatt visszahívták, mert a A zászló rossz módszer.

A cipőket a Puerto Rico -i napi rendezvények (minden év második vasárnapja) részeként szabadon bocsátják. Ha elmulasztotta az ezüstgolyókat, amikor utoljára leesett (2017), akkor ezeknek a mai napig a legjobb alternatívának kell lenniük!

Kép a cheddar2345nike Air Max 97 “Puerto Rico” -on keresztül

Int’l szállítás

Többet látni

A Uppers számos anyagból készült, beleértve a bőr, az atlétikai illeszkedést, valamint a szintetikát, a hagyományos AM97 megjelenést (eredetileg egy japán golyóvonat befolyásolja), valamint nagyon kevés Nike márkanevet mutat be a futurisztikus, mégis éltelen megjelenés érdekében. A vörös hímzett Swoosh logó van jelen mind az oldalsó, mind a medialis oldalon, valamint a sarokon lévő távolságspecifikus Air Max márkanév, valamint a Puerto Rico-i zászló minden nyelven.

A korlátozott kiadású érintések az egész modellben folytatódnak, mivel a talpbetéteket az „Aquí me quedo” nyomtatják, amely megegyezik az angol nyelven a „Én itt maradok”. Mindez egy fehér középtalp tetején helyezkedik el, amely egy teljes hosszúságú Nike Air Max egyetlen rendszert foglal magában a csodálatos kényelem érdekében, és bármilyen időpontban támogatja. A fekete külső talp befejezi a megjelenést, még egy Puerto Rica -i zászlóval a cipők talpába ​​dolgozott.

Kép a cheddar2345nike Air Max 97 “Puerto Rico” -on keresztül

Int’l szállítás

Többet látni

A Nike Air Max 97 „Puerto Rico” még nem kap hivatalos megjelenési dátumot, tehát ha a rendõrtisztre vágyik, akkor még egy kicsit hosszabb ideig kell tartania. Biztos lehet benne, hogy mi leszünk a legelső, aki megengedi, hogy megértse, mikor sokkal többet mutatnak be, ezért tartsa a legjobban itt, az egyetlen szállítónál!. Miközben itt van, ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a Travis Scott X Fragment X Air Jordan 1 Low legfinomabb megjelenését!

Kép a cheddar2345nike Air Max 97 “Puerto Rico” -on keresztül

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *