Megkapnád a Yeezy Boost 700 VX -et?

A tavalyi év végén Kanye West kilépett egy pár titokzatos, darabos cipőbe, amelyet a Yeezy Boost 700 VX -nek neveztek el. A Yeezy tervezői rendező, Steven Smith és a legendás lábbeli tervező, Christian Tresser agyalapja, ezek a cipők nem hasonlítanak bármihez, amit korábban láttunk. Noha még nem adtak meg hivatalos kiadási információt, felteszi a kérdést, hogy a Yeezy Boost 700 VX -et rendezi -e?!

A Neon Green és a ‘Triple Black’ színes színű felületek felületén a 700 VX neoprénbe van öltözve az egész felső részén. Az alábbiakban egy agresszív módon faragott középtalp van jelen, amely a jelenlegi 700 -ra emlékeztet, a sarok körüli aláírási oválisokkal kiegészítve. Ez az egység teljes hosszúságú lendületet tartalmaz, hogy minden lépéssel meghökkentő kényelmet nyújtson.

Természetesen az első dolog, amit észrevesz ebben a sziluettben, a hatalmas “700”; Ez megragadja az oldalsó és a medialis oldalsó paneleket. Kanye általában meglehetősen konzervatív a márkaépítés szempontjából, tehát ez jelentős eltérés a szokásos esztétikától. Valójában a legközelebbi dolog, amellyel összehasonlíthatjuk, a “SPLY-350”; Szöveg, amely korábban megragadta a Yeezy 350 V2 színvonalat.

A kialakítás lekerekítéséhez a 700 VX vastag kötélfestékkel és egy finom húzó fülbe illeszkedik a sarok körül. Van még egy csomó 3M részlet, amelyet a felsőbe dobnak, így még gyenge fényviszonyok mellett is láthatók.

Ebben az időben nagyjából semmi más nem ismert a Yeezy Boost 700 VX -ről. Egy cipő, amelyet az amerikai rapper 6ix9ine menedzserének adományoztak maga Kanye -től, ügyeljen arra, hogy az egyetlen beszállítónál zárva tartsa, hogy további kiadási információkat fejlesszen ki! Mondja meg nekünk, ha egy párot csap be, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Adidas cipők sorozatára!

Képek a Kanyewest -en keresztül & djrelentt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *