A Kim Jones X Nike Air Max 95 COMLE a munkákban

a tavalyi Ultra Hyped Air Max 360 együttműködést követően, a pletykák szerint Kim Jones újraegyesíti a Kim Jones X Nike Air Max 95 Swoosh -t. A Nike negyedik kollekciója, ha a 2018 -as labdarúgó -csomagtartót számolja, itt feltétlenül minden, amit eddig tudunk.

A Sergio Lozano által tervezett sziluett felvételével Jones úr AM95 két “fekete” színbe kerül, az elsővel, a “Total Orange” -vel, a második pedig “volt” árnyalatú. Noha nem sok más ismeri a Dior Homme kreatív igazgató következő törekvését, biztonságos azt feltételezni, hogy prémium anyagok sorozatában kerül kihelyezésre, beleértve a bőr és a velúr.

Ha korábbi együttműködései bármi is haladnak, akkor egy csomó “Kim Jones” márkanévre is számíthatunk a boka és a középtalp mentén, bár ez jelenleg pusztán spekuláció.

Semmi más nem ismert a Kim Jones X Nike Air Max 95 -ről, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartsa, hogy további híreket fejlesszen ki! Megállnád? Tudassa velünk, és a kapcsolódó hírekben a Dior X Air Jordan 1 kizárólag online lesz!

Kép a Starcow Párizson keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *