Egy kis lépés a kisteherautók számára: A NASA X Vans ‘Space Voyager’ kollekció

közelebbi pillantása, amely egy kis lépés a furgonok számára, egy óriási ugrás a cipőt. Azóta, hogy először áprilisban kiszivárogtatott, a cipőkerékek mindenütt türelmesen várták a NASA X Vans ‘Space Voyager’ kollekció megjelenését, és most közelebbről megvizsgáljuk!

Az Egyesült Államok Űrügynökség által használt űrruhák tervezési útmutatásait, a négy cipőcsomag tiszteleg a Voyager 1 és 2 és az Apollo 11 küldetéseinek. A „True White” és a „Firecracker” színre festett, a régi Skools tonális varrással, egy John F. Kennedy Űrközpont közepes lábú bélyegzővel, „Shuttle Mission” nyelvcímkékkel, eltávolítható tépőzáras amerikai zászlókar-foltokkal és megerősített talp egységgel –

Az SK8-HIS szempontjából, amely „True White” és „Fekete” -ben érkezik, többé-kevésbé ugyanazokat a tervezési elemeket használják, de sokkal több tépőzáras foltot használnak Neil Armstrong történelmi „A sas landolt árajánlatával” a sarokhoz – Ezenkívül a kollekció NASA-témájú kabátot, hátizsákot és még két lábbeli modellt is tartalmaz, amelyeket még nem fedeztek fel.

A november 2 -án leszállva a NASA X Vans ‘Space Voyager’ kollekció valóban nem található ebből a világból! A kapcsolódó hírekben hogyan néz ki, ha a NASA cipőt készít?

Ha arra gondol, hogy valamilyen vadonatúj furgon hőt megcáfoljon, akkor ne felejtse el a legfrissebb itt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *