A Nike Air Max 97 G “ezüstgolyó” csak újratelepítést kapott!

Amikor a Nike Air Max 97 G “Silver Bullet” ez év elején debütált, ez másodpercek alatt nagyjából elfogyott. A mai napig a leg ikonikusabb AM97 színvonalat kapva egy golfra kész átalakítást kaptak, amely tökéletes az utcákhoz. Ha nem sikerült először zsarolni, akkor az Ön esélye, mivel éppen újból felújították a Nike UK -t!

A legendás vízhullám ihlette felső részével az “ezüstgolyó” karcsú ezüst bőrből van díszítve, amely úgy néz ki, mintha a fénysebességgel halad, akárcsak az OG-tól a 97-es évekből. Az “Egyetemi Red” akcentusok eljutnak az oldalsó és a mediális oldalsó Nike Swooshes -hez, míg a húzó fülek a nyelvet és a sarkot díszítik a kényelem érdekében.

Int’l szállítás

Vásárolj most

Az alábbiakban a levegő középtalpát teljesen átdolgozták egy extra grippy gumi talppal, amely integrált tapadási mintával van beolvasztva, és az összes lekerekítéséhez a 3M fényvisszaverő részletek az egész Air Max 97 -ben vannak borsolva, így még gyenge fényviszonyok között is hajlíthat. –

A Nike Air Max 97 G “Ezüstgolyó” rendkívül korlátozott ideig újratelepült a Nike UK -n, tehát ragadja meg a méretét, miközben még mindig ül! Tudassa velünk, ha sikerült zsarolni, és a kapcsolódó hírekben a legyőzhetetlen X Nike Air Max 97 visszatér három színben!

Int’l szállítás

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *