A száz X Puma “Cliques” kollekció feltárja a 90 -es évek utcai ruházatát

, míg ez határozottan nem a legelső kollabora, a Több száz X Puma “Cliques” kollekció lehet még a legfinomabb. A magas intézményi csapatok, valamint az utcai ruházat fejlesztése a 90 -es években, a Power Duo összejött, amikor ismét bemutatják a teljes cipőt, valamint a ruházati kapszulát, mindegyiket egy illusztrált megjelenésű könyvben készítették, amely biztosan a mangák rajongói számára tetszik. Mind a régi, mind az új.

Egy hatalmas gyűjtemény, amely harminc darabból áll, a fajta legfontosabb eseménye a négy lábbeli sziluettnek kell lennie. Beleértve a Clyde-t, az előadóművészt, a Palace Guard-ot, valamint az RS Pure-t, mindegyiket, valamint minden formatervezést szüreti részletekkel, valamint a márkanévvel, amely ugyanabban az időben erős, és zavaros. A nehéz színű blokkolást szintén kiemelkedően használják a csomag egészében, hangsúlyozva a szüreti utcai stílusot, amely ma is továbbra is jelentős funkciót játszik.

Kép a százok segítségével

Kép a százok segítségével
A ruházat szempontjából azt követeljük, hogy beszéljünk a száz Puma szélvédőről, amely egy kockás nyomtatással büszkélkedhet, amely bármilyen régi intézményi koncerten a házra nézne, fél-cipős nyakkivágással és welt zsebekkel. Ide tartoznak a reflektív rövidnadrágok illesztése is.

Ha úgy tetszik, hogy a száz Puma “Cliques” kollekció, mint mi, akkor azt most a PUMA -tól kínálják, és válassza a Stocker -t. Értsük meg, hogy melyik cipőt zsaru, valamint itt vagy itt, a Puma stílusú versenyző, a “Steam on Pack” egy kollekció alapvető fontosságú!

Kép a százok segítségével

Kép a százok segítségével

Kép a százok segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *