Air Jordan 2 Méretezés: Hogyan illeszkednek?

Az Air Jordan 2 -nek az egyik leginkább alulértékelt cipőnek kell lennie, amely a Jordan márka esernyő alá esik. Miközben mindenki a kissé idősebb testvére, az Air Jordan 1 fölé vágyik, az AJ2 valójában a kopoltyúkba van csomagolva a történelemmel és az örökséggel. Valójában úgy gondoljuk, hogy minden cipőhegynek legalább egy párnak kell lennie a napi rotációjuk során, így szeretjük őket.

1987 -ben debütált nagy debütálásakor a Jordan 2 -et a legendás Bruce Kilgore, ugyanaz az ember, aki szintén hozta nekünk a légierőt. 1 óriási hangsúlyt fektetve a prémium kézművességre, az eredeti párokat valójában Olaszországban készítették egy sorozatmal. Kiváló minőségű szövetek és anyagok, amelyek minden cipőnek sima, szartorális esztétikát adtak. Néhány ember még kosárlabda brognak is hívta őket, mivel annyira testreszabottnak tűnnek. Noha ez a megjelenés nem mindenkinek szól, nem tagadható, hogy nagyon jónak tűnnek.

Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy a történelem egyik leg ikonikusabb keménykutás -modelljét rázza, akkor a megfelelő helyre érkezett, mivel egy praktikus méretű útmutatót készítettünk, hogy segítsen megtalálni a végső illeszkedést. Az egyetlen beszállítói csapat visszajelzésével itt vagyunk, hogy válaszoljunk az összes kérdésre. Melyik cipőméretet kell kapnom? Kényelmesek? Viselhetem őket mindennap? Ha kíváncsi vagy ezeknek a dolgoknak, akkor ez a Nike Air Jordan 2 méretű útmutató, amelyet most el kell olvasnia!

Air Jordan 2 – Hogyan illeszkednek?

Fit: Általában az Air Jordan 2 tökéletesen igaz a mérethez (TTS).
Kényelem: A Jordan 2 plüss gallérral és Nike Air középtalpával rendelkezik, így nagyon kényelmes.
Vigyázzon: Használjon puha mikroszálas ruhát és meleg, szappanos vizet ezen Nikes tisztításához.
Stílus: Az AJ2 nagyon sokoldalú, tehát rázza meg őket bármivel.

Air Jordan 2 – Mit gondol a termékszakértőink

Kép a Titolo -n keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

“Őszintén szólva, az Air Jordan 2 kétségtelenül az egyik legkényelmesebb Nike cipő a gyűjteményemben.”
Adam – Hírek vezetője

Hogyan illeszkednek?

Az Air Jordan 2 először 2016 -ban vonult vissza, amikor a Don C kiadta a “strandot”. Kezelje le minden idők kedvenc színét, tudtam, hogy azonnal zsarolnom kell. Személy szerint nekem a J2 úgy illeszkedik, mint minden más Jordan pár, annyira igaz a méretre. Nem megyek magasabbra vagy alacsonyabbra, különben nem fognak illeszteni.

Kényelmesek?

Noha még soha nem próbáltam az OG olasz párokat, a modernek őrültek. A gallérok ebből az ultra plüss anyagból készülnek, amely óvatosan átfogja a bokát, miközben bőséges támogatást nyújt. Őszintén szólva, az Air Jordan 2 kétségtelenül a kollekcióm egyik legkényelmesebb Nike cipője.

Hogyan stílusolod őket?

Szeretem a nagyméretű kapucnis pulóvert a reprezentációból és a rakomány nadrágból, és az AJ2 tökéletesen működik ezzel, függetlenül attól, hogy a magas vagy az alacsony felső változathoz fordul.

Hogyan tisztítja őket?

Úgy gondolom, hogy elengedhetetlen, hogy tisztán tartsa a Jordans ropogósát, hogy megtartsa ezt a frissen kívüli megjelenést. Ehhez puha mikroszálas ruhát és meleg, szappanos vizet használok. A helyszínen, amelyet tisztítani akarok, felhordom a ruhát, és körkörös mozgással járok. Ez számomra az anyagtól függetlenül működik.

Kép a Titolo -n keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

“Ha viselnék egy cipőt a folyosón, akkor valószínűleg az AJ2 lenne.”
Jack A – tartalomíró

Hogyan illeszkednek?

Alapvetően az Air Jordan 2 megfelel a mérethez. Mindezek mellett, ha különösen keskeny lábai vannak, akkor nem árt, ha 0,5 lefelé halad az extra támogatásért.

Kényelmesek?

Ha tudnám, akkor valószínűleg minden nap viselem. Ha viselnék egy cipőt a folyosón, akkor valószínűleg az AJ2 lenne. A brogénszerű formatervezés olyan jól működne az öltönyömmel. El tudom képzelni már. Valójában ezt valóban megtehetem Virgil Abloh Off-White X Air Jordan 2 alacsony szintjével, amely ősszel esik.

Hogyan stílusolod őket?

Általában nem vagyok a kosárlabda illesztésbe, de őszintén szólva, ez a cipő nagyjából bármilyen ruhával működik, amelyet rá dobsz. Valójában ez sokoldalú. Egy világos kő-szigetkabát, ropogós fehér póló és néhány kőmos farmer farmer ezekkel él. Egyszerű, de tiszta.

Hogyan tisztítja őket?

Évek óta használom a Jason Markk termékeket, és minden alkalommal nekem dolgoznak. Nem használnék mást, így határozottan ajánlom őket. A visszataszító spray csodákat készít a luxus bőr felső részén.

Kép a Jordan Brandon keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

“A prémium anyagok úgy érzik, hogy van egy pár felhők a lábánál.”
Jack S – tartalomíró

Hogyan illeszkednek?

Javaslom, hogy a Méretre (TTS) valósuljon meg az Air Jordan 2 -hez. Van néhány párom, amelyeket hetente ringatok, beleértve az Air Jordan 2 Retro “Wing It” -et, amelyet az egyik nagyra becsült vagyonomnak tartok.

Kényelmesek?

Két kedvenc hobbim a kosárlabda és a korcsolyázás, és mindkettőnek mindig az AJ2 -t viselem. A prémium anyagok úgy érzik, hogy van egy pár felhők a lábánál. Párosítva egy Nike Air középtalpával, és van győztesed.

Hogyan stílusolod aM?

Minden idők kedvenc márkám a Cole Buxton. Csak elindulok egy Cole Buxton kapucnis és kocogók ringatásával, és egy pár Jordan 2s frissnek tartja az illesztést.

Hogyan tisztítja őket?

A párom tisztításához szappanvízbe mártott szivacsot használok, és nagyon óvatosan alkalmazom balról jobbra. Ami a levegő középtalpát illeti, egy régi fogkefét használom, amely vízbe merül, folt eltávolító folyadékkal keverve. Minden alkalommal nekem működik.

Kép a Shelflife -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Air Jordan 2 – Amit tudnod kell
Kövesse, amit a termékszakértők gondolnak, és biztosan megkapod a tökéletes méretet! Az Air Jordan 2 kezét lefelé, az egyik legjobb kosárlabda cipő, amelyet a pénz megvásárolhat. A tonna színvonalak és stílusok közül választhat, még egy csomó magas heat-együttműködés is van, beleértve a Partnerséget a Don C-vel, valamint a közelgő kollekciókat az Off-White és az Union LA-val. Azt jósoljuk, hogy a J2 teljesen hatalmas visszatérést eredményez – először itt hallotta.

Általánosságban elmondható, hogy a Nike Air Jordan 2 megfelel a mérethez (TTS), ezért ügyeljen arra, hogy biztosítsa a megfelelő méretet! További színvonalak hamarosan jönnek, tehát tartsa zárva az egyetlen szállítónál, hogy a lehető legjobb esélyt kapjon!

Ügyeljen arra, hogy az alábbiakban nézze meg a többi méretű útmutatót, a legjobb tippeket és tanácsokat a méretezéshez, a stílushoz és még sok máshoz:

Air Jordan 1 méretű útmutató
Nike Air Force 1 méretű útmutató
Nike dunk méretű útmutató
sacai x nike ldwaffle méretű útmutató
Yeezy Boost 350 méretű útmutató

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *