A Dickies “Icons” kollekció kitünteti a klasszikusokat

99 évig a Dickies a legszebb és legmegbízhatóbb amerikai munkaruhákkal. Kanye West’s Met Gala ruháitól mindenütt láthatták, egészen a gyárakig, a kékgalléros munkahelyekig és a gördeszkákig az egész világon. A texasi születésű márka elérhetősége tagadhatatlanná vált, ezért a Dickies most úgy döntött, hogy néhány aláírási stílusukat az “ikonok” kollekcióval megünnepeljük.

Amikor a Dickies -re gondolunk, öt stílusra jut eszembe, a 874 Work Pants, az Eisenhower kabát, a műhely, a vállpántos és a fedezet. Mindegyik stílus egyedi formatervezésű, és a márka halhatatlanná vált ebben a legújabb kollekcióban.

Kép a Dickies -en keresztül
A ruhák és az őket viselő emberek ünneplésével az “ikonok” kollekció ezeket az aláírási stílusokat új, új színvonalakon ábrázolja, hogy kísérje az eredeti választékot. A legismertebb stílus olyan, mint az Eisenhower kabát, egy darab, amelyet a második világháború pilótái viselt egyenruhák ihlette. D Eisenhower tábornok annyira nagyra értékelte a stílust, hogy végül kialakult az amerikai katonák számára, így megszerezve a nevet.

Képek Dickies -en keresztül
A gyűjtemény megvásárolható a Dickies weboldalon, tehát ne várjon körül! Egyéb hírekben itt van a 12 legjobb szekrény alapvető eleme a Vans -nál!

Kép a Dickies -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *