A legelső pillantásod a Undercover Gyakusou x nike zoomx vaporfly Next% 2-re

, valamint a Nike együttműködési Gyakusou-munkája volt, ami most úgy érzi, hogy most úgy érzi, hogy a pinnacle-t a divatos teljesítményű előadáshoz adja meg futó. Ha nem ismeri a vonalat, akkor alapvetően futóeszközök, amelyeket csak Jun Takahasi titkos márkája hoz létre, gyorsan az egyik legjobb japán utcai címkék a piacon.

Ez egy ideje, mert a projekt legutóbbi bevezetése, ezért a cipőfejek és a kemény futók már izgatottak a titkos Gyakusou X Nike Zoomx Puomx Puzzorfly bemutatására. A következő% 2 A legutóbbi együttműködő cipő a két fél között. A nagy teljesítményű pár mélyvörös árnyalatú, valamint rengeteg magas specifikus tulajdonságot mutat be.

A könnyű műszaki hálóból kidolgozott, a cipők felső részét úgy fejlesztették ki, hogy lélegző legyen, valamint áttetsző paneleket mutat be az ésszerű megjelenés érdekében. A hagyományos márkaépítés a Nike Swoosh logók típusában, valamint az titkos Gyakusou márkanévben kapható. A pár egy hagyományos kötési rendszeren keresztül rögzül, és rengeteg párnázást kínál a boka és a sarok körül.

Mindez egy olyan zoomx középtalprendszer tetején helyezkedik el, amelyet szintén piros színűek, és úgy fejlesztették ki, hogy csúcskategóriás párnázást és támogatást nyújtson a versenynapok futtatásakor. Ha olyan futó vagy, aki törődik azzal, hogy pontosan hogyan néznek ki, amikor rajta vannak, akkor ezek feltétlenül az Ön számára! Noha még nincs semmiféle még több kiadási részletünk, tartsa be a legjobban itt, a legfrissebb hírekhez, valamint a frissítésekhez, valamint az itt vagy itt, ellenőrizze a Nike területét Jam: Új hagyománygyűjtemény!

Kép az UndCoverunderCover x nike gyakusou zoomx vaporfly -n keresztül a következő% 2

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *