A Nike Air Max 90 világszerte a “Black” csomag továbbra is elérhető!

Annak ellenére, hogy az elmúlt néhány hónapban otthon ragadtunk, a Swoosh sokkal könnyebbé teszi, mint valaha a világ minden tájáról, a Nike Air Max 90 világszerte “Black” csomaggal! A történelem egyik leghíresebb cipőjének kezelésével még mindig elérhető az utódoknál!

Int’l szállítás

Vásárolj most

A lopakodó fekete bőrrel és a felső felsőkkel a “fekete” ellentétben áll a sokszínű Nike Swooshes sokféleségével az oldalsó és a medialis oldalsó panelek mentén. A kiváló minőségű csipkék mindent összekapcsolnak, míg az egyedi gyártású földi ikonográfia a nyelvet bólint, mint a Beaverton márka globális vonzereje.

Az alábbiakban egy tiszta, fehér levegő középtalpát talál, amely egy feltűnő piros talppal van bélelt, és mindent lekerekítve egy túlméretezett hangtag díszíti az Air Max 90 -es évek felső szemléletét, véglegesítve a formatervezést.

Int’l szállítás

Vásárolj most

Mit nem lehet szeretni a Nike Air Max 90 világszerte “Black” csomagban? Az utódoknál már elérhető, a méretek már elég gyorsan eladnak, tehát hagyja abba, amit csinál, és szerezzen be egy párot! Tudassa velünk, ha a zsaruval kezeli, és a kapcsolódó hírekben a Nike Air Max 2090 “Duck Camo” most már csak 65 font az utódoknál!

Int’l szállítás

Vásárolj most

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *