A Supreme X The North Face FW20 FAUX szőrme kollekció holnap esik le

, miután a múlt hónap végén újraegyesültek az Anthero -val A 2020. őszi/téli 16. heti csepp részeként a kapszula nagy hangsúlyt fektet a műszőrme darabokra, amelyeket kifejezetten a New York-i székhelyű lenyomatra készítettek.

Kép a Supreme -en keresztül
A tartomány legfontosabb eleme a Nuptse kabátnak kell lennie, amelyet 700 lefelé és szélfal -béléssel töltöttek meg. Három színre festett, beleértve a fekete, a zöld és a piros színt, mindegyiket teljesen hamis szőrbe borítják, hogy az elkövetkező nedves és szeles hónapokban szép és melegen tartsa. A márkájú címkék a jobb karhoz vezetnek, megerősítve az ikonikus együttműködést.

Ezeknek a daraboknak a kísérője két hordozási lehetőség, beleértve a hátizsákot és a derékzsákot. Az előbbi egy tartós 840D ballisztikus nylonból készül, míg az utóbbi egyszerű cipzáras szerkezetet kínál, amely könnyen használható, függetlenül attól, hogy hány rétege van.

Kép a Supreme -en keresztül
Holnap december 10 -én indítva, a Supreme X The North Face FW20 műszőrös kollekciója két nappal később esik le Japánban. Mondja meg nekünk, mely darabokat fogod megbirkózni, és a kapcsolódó hírekben a Supreme X Nike Air Force 1 “len” a következő évben csökken!

Kép a Supreme -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *