Engedje el emlékeztetőt: Ne hagyja ki az Air Jordan 6 “Singles Day” -et!

Kezelje magának ezt az egyéni napot az Air Jordan 6 “Singles Day” -el! Az egyik leginkább prémium AJ6 -ok ebben az évben, ez az ultra luxus kosárlabda cipő méltó a helyére a rotációban ebben a szezonban, ezért ügyeljen arra, hogy a zsaru, amikor holnap november 11 -én 8 -kor esnek le!

A szokásos kínai művészetben található kifinomult virágfestmények inspirációját, ennek az Air Jordan 6 felső része egy lenyűgöző matt anyagból készül, amely finoman érinti. A vajas puha velúr panelek eljutnak a kötő rendszerhez, míg a normál csipke pajzsot egy bonyolult csomóval cserélték, amely a Zhongguo Jie bólintása – egy dekoratív kézműves művészet, amely a kínai népművészet egyik formájaként kezdődött a Tangban és a dalban dinasztia.

Int’l szállítás

Többet látni

Int’l szállítás

Többet látni

A nyelvre és a sarokra süllyedő gumi elemek arra a legendás AJ6 -ra, amelyet mindannyian tudunk és szeretünk, és hogy mindent lekerekítsünk, egy füstös Nike Air középtalp láb alatt ül a kényelem és a párnázás érdekében, amely a következő szintű.

Várható, hogy holnap november 11 -én 8 órakor esik le, bár a Nike Air Jordan 6 “Singles Day” egy női kiadás, amely nem akadályozza meg néhány embert abban, hogy párba szoruljon! Tudassa velünk, mit gondol erről a szezonális kiadásról, és amíg itt vagy, akkor is közel állhat a Travis Scott X Air Jordan 6 “Brit Khaki” -hoz!

Int’l szállítás

Többet látni

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *