A Nike Dunk Low “Court Purple” a következő évre jelenik meg

2021 hatalmas volt a Dunk számára, és úgy tűnik, hogy a hype továbbra is a következő évre folytatódik Nike Dunk Low “Court Purple”! A Sneaker Insider @SolebyJC bemutatásával ez a közelgő kiadás már szerepel a 2022-es Must-Cop listánkban, és itt van minden, amit eddig tudunk!

A prémium albőr-építéssel a “Court Purple” feltűnő hasonlóságot mutat a Dunk High “Varsity Purple” -hez, vagy akár az Air Jordan 1 alacsony “pszichés lila” -hoz. Egy éles, fehér alap tetején dolgozik, merész lila panelek kecsesen tekercselik a hátsó, a kötő rendszert és a lábujját. Ez a szín átjut az oldalsó és a medialis oldalsó Swoosh márkanéven, valamint a belső zokni.

A “Nike” márkanév díszíti a nyelvet és a sarkot, és az egész kerekítése egy ultra tiszta középtalp alatt van, amelyet egy kiegészítő gumi talpbél bélelt, hogy összekapcsolja a dolgokat.

Még nincs hír, vagy amikor a Nike Dunk Low “Court Purple White” elindul, de úgy gondoljuk, hogy valamikor 2022 tavaszán jelenik meg. Tudassa velünk, mit gondol erről a közelgő színsémáról, és amíg itt vagy, vagy, amíg itt vagy, Lehet, hogy első pillantást vethet az Union La X Nike Dunk Low -ra!

Kép solebyJC segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *