Vegyünk egy bepillantást a Yeezy kötött futó “Stone Carbon” -ról

, tekintve, hogy a Yeezy Knit Runner szeptemberben mutatták be, csak egy színút esett le. Most, amikor öt hónappal a sziluett debütálása után érjük el, úgy tűnik, mintha még egy láthatáron lehet a Yeezy Knit Runner “Stone Carbon” típusában, valamint most, hogy most egy csúszás!

Először novemberben kiszivárogtak, a “kőszén” néhány rendkívül finom újjáépítéssel ment. Általában egy habfutó, ám az egész cipő körül körbefutó anyagi felsők, ez a Yeezy egy teljes Eva hab alapot tartalmaz, amely az egyik legkényelmesebb pár, amelyet megvásárolhat. A cipő alsó kétharmadát sötét faszén árnyalatba festették, míg a tetejét fényes narancssárgába merítik. A korábbi modellek ezt erős sárgaként mutatták, mint a “kén”, bár úgy tűnik, hogy a kiskereskedelmi pár ezt kissé módosítja.

Mindezek alatt minden lépéssel, hogy minden lépéssel hozzáadhassanak, és a sarok körül felfedezheti a cipő méretét az amerikai méretben. Ezt általában a korai Adidas mintákkal készítik, ám úgy tűnik, mintha egy folyamatban ihlette esztétikával foglalkozó munkára hozták volna, amely manapság népszerű volt.

Az Adidas Yeezy Knit RNR “Stone Carbon” várhatóan valamikor februárban csökkenni fog, sokkal sokkal hordhatóbb, mint az első szín. Értsük meg, mit hiszünk a közelgő kiadásban, valamint a kapcsolódó hírekben, a Yeezy Foam Runner “Navy” éppen a Kékből került ki!

Kép az önellátás segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *