Az Air Jordan 1 Low “Pszichés Purple” hivatalos képei megjelentek

A cipőkfejek már nem teljes idegenek a szüreti stílusokhoz, hogy visszatérjenek a Nike -től, valamint a Jordan Brand Line -tól – függetlenül attól, hogy ez az eredeti konfiguráció vagy Új verzió, garantáltan hatalmas sláger lesz! Az alacsony vágású Jordan 1-esek a következő frissítés, amelyet nemrégiben az Air Jordan 1 alacsony “pszichés lila” -nak neveznek.

Ha szoros érdeklődést mutattak a legfrissebb frissítések iránt, akkor megértené, hogy nem ez az első alkalom, amikor ezt a lila kombinációt láttuk egy Nike edzőn, a Dunk High “Varsity Purple” -n.

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

A “Court Purple” színútól származó fekete akcentusokat eldobva ez a nemrégiben kéttávú Jordan 1-es tiszta, fehér bőrbázis működik, amely fejleszti a lábujjdobozokat, valamint a negyedeket. A Jumpman kiváló minőségű nyelveket, a hímzett szárnyakat a sarkon, valamint a láb alatti levegő középtalparendszerét, amely megfelel az illeszkedésnek, akkor a lábujjak, szemüvegek, cipőfűző, gallér, gallér, swooshes, valamint a tartós gumi outsol -t díszítő lila tónusok megszakítják.

Hozzáadja -e a Nike Air Jordan 1 alacsony “pszichés lila” -ot a rotációhoz? Ügyeljen arra, hogy tartsa jobbra a jobb oldalon az egyetlen beszállítónál, ha nem akarja kihagyni a Nike cipő legújabb kiadását. Hasonló hírekben az Air Jordan 1 High OG “Rebellionaire” részletes képei felszínre kerültek.

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *