A League of Legends x Nike Collection folyamatban van!

Korábban ebben az évben korábban ugratva a League of Legends x Nike kollekciót az oregoni székhelyű márka az egészben, valamint elég melegnek tűnik! Ha még nem hallottál a hatalmas játék -franchise -ról, akkor a League of Legends körülbelül olyan hatalmas, mint a videojáték (vagy az esport) világában.

A Nike úgy döntött, hogy tiszteletben tartja a közelgő világbajnokságot, amelyet Kínában, ebben a hónapban később tartanak, egy teljes körű együttműködési kapszulát mutatnak be, amely mind a lábbeli, mind a ruházati stílusokat tartalmazza!

Kép Nike segítségével
A Jordan Brand még a kollekciót is kölcsönöz egy Jordan 1 magas zoom típusában, amelyet egy szép fémes színben díszítettek, amely valószínűleg a legkívánatosabb kialakítás a választásból. Ezekkel együtt a Blazer Mid, AM90, AF1, AM270 React, valamint a Joyride Double Run 2 mind biztosítják a LOL kezelést, valamint a speciális játék-ihlette grafikákat.

A ruházatválasztás négy mezét tartalmaz, amelyeket néhány legtermékenyebb eSports csapat színeiben készítenek, lehetővé téve a House nézőinek, hogy büszkén támogassák az opciós csapatukat. Függetlenül attól, hogy játékos vagy, akár nem, nem kételkedünk az igazságról, van néhány drágakő a csomag között!

Kép Nike segítségével
Ha arra törekszik, hogy a League of Legends x Nike Collection bármely típusú termékét megkapja, akkor egy kicsit hosszabb ideig kell ülnie, mivel hivatalos kiadási információkat nem jelentettek be. Maradjon bezárva az összes jelenlegi hírhez, valamint a frissítésekhez, valamint a frissítésekhez, valamint itt vagy, hogy ellenőrizze, hogy Kanye Westnek mit kellett kijelentenie a Jordansról a közelmúltban!

Kép Nike segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *