2020, hogy megtekintse a Pigalle X Nike X Converse kosárlabda együttműködését

azt pletykálta, hogy egy ideje már a munkákban van Az új Nikes és a már kiadott Converse sziluett mellett a pillanat szlogenje „a sport hatalma a világ fokozására”.

A kosárlabda kulturális hatásainak megünneplésére készült, a kollekció 90 -es évek hangulata merész színekkel, finom akcentussal és időtlen vonzerővel szűrődik. A nemrégiben megjelent Converse pár egy fényes felső és neon középtalpával rendelkezik. A nyelvet kiemelő-narancssárga márkanévvel fenntartja a Chuck 70’s Signature DNS-t alakjával és megerősített lábujjával. A márka híres markolatával, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen terepen könnyen viselhesse őket, egy csíkkal fejezik be, amely stabilizálja a szerkezetet.

Kép @PiallebasTball9/ @Stephane_ashpool/Instagram segítségével
A neon témát követően LeBron James -t nemrégiben azonosították egy Neon Yellow Pigalle X Nike kapucnisban. Feltételezve, hogy a közelgő kollekció részét képezi, a ventilátorok megjelenését használják, hogy a pólók, kapucnis pulóverek és a felsőruházat hogyan nézhetnek ki a 2020-as kiadásban.

A január 19 -i kiadásra állítsa be az egyetlen eladóot, hogy sokkal több frissítést kapjon a 2020 -as Pigalle X Nike X Converse kiadásról, mert ez egy olyan csepp, amelyet egyáltalán nem akar kihagyni.

Kép @PiallebasTball9/ @Stephane_ashpool/Instagram segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *