Az Off-White jogi lépéseket tesz a márkák ellen a Red Zip Ties & idézőjelek

ellen. Úgy tűnik, hogy az off-fehérek nem annyira örülnek más márkáknak, amelyek “its” -re használják; Signature Red ZIP nyakkendő, valamint idézőjelek. A jelentések szerint a milánói székhelyű divatház jogi lépéseket tesz a Rastaclat ékszermárka ellen a „off-clat” és/vagy „off-clat c/o rastaclat” névvel rendelkező karkötők értékesítéséért.

Míg a Virgil Abloh-Helmed címke nem hivatalosan nem tartja meg ezeket a stílus elemek védjegyeit, idézi, hogy „jelentős tipikus jogszabályok védjegye”. A tipikus jogszabályok védjegyei szavak, kifejezések, szimbólumok, vagy akár úgy tűnik, hogy a márkák felhasználják üzleti tevékenységüket. Például a Nike „Csak csináld”; a szlogen népszerű példa.

Az off-fehér szempontból a Rastaclat szándékosan arra törekszik, hogy “megzavarja a fogyasztókat abban, hogy azt hitték, hogy [ők] fehérek termékek, és ennek eredményeként a védjegy megsértésének nyilatkozatait, az eredet hamis megnevezését is állítják. tisztességtelen verseny.” Ebben a pillanatban a helyzetnek még a bíróság elé kell lépnie, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen eladónál zárva tartsa, hogy sokkal több hír legyen. hatótávolság!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *