A Yeezy javítja a 350 V2 ‘Beluga’ -et?

A Yeezy Mafia ritkasági diagramja szerint a Yeezy Tpring 350 V2 Beluga az ötödik, a tizenöt „Sply-350-es évek” ötödik korlátozása. Ugyanígy volt a legelső színvonal, amely valaha megjelent a V2 -re. Feltéve, hogy a minden idők egyik legnagyobb Yeezys-jének helyezkedik el, csak akkor képzelheti el a súlyos testi sértést, ha ezeket újratelepíti. Tartsa be azonban, ha a jelenlegi pletykák bármi mutattak, ez valószínűleg valóság lehet 2019 -ben!

Először számos forráson átszivárogtatva azt állították, hogy a Yeezy 350 Beluga nemcsak újratelepít, hanem egy teljesen speciális cipődobozban jelenik meg. A hagyományos kartondoboztól eltérően, azt mondják, hogy a krém színű, hogy ezt a kiadást különösen exkluzívként jelöli. Az előzetes képek azt mutatják, hogy a stíluskód megfelel az eredeti Beluga -nak.

Mielőtt túlságosan izgatott lenne, ennek az állításnak van néhány nehéz ellenállása. Valójában a Yeezy maffia mérlegelte a képek retweetelését a “Fake” felirattal. Mások azt sugallják, hogy ez a különböző színű doboz a csomagolás a közelgő Yeezy Tpring 350 V2 ‘True Forma’ számára.

További hírekért, valamint a Yeezy 2019 sorozatot körülvevő frissítésekért feltétlenül töltse le az egyetlen szállító alkalmazást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *