Először nézzen meg az Off-White X Nike SB Dunk Low-t

, az együttműködő Nike Zoom Terra Kiger 5 kiadásával, a sarkon, Virgil Abloh a Futura-val összeállt -Mhite X Nike SB Dunk Low! Az Off-White Párizsi Fashion Week 2020-as show-ja előtt bemutatva először áprilisban kaptunk híreket ezekről, de sokkal jobban néznek ki közel!

Az Instagramba jutva a Dunk Low két különálló színbe érkezik, az egyik az „UNC” -ben, a másik pedig egy merész narancs palettában. Mindkét modellt az oldalfalak mentén kívüli fehér nike verbummal nyomtatják, és tiszta, fehér cipzáras címkével, valamint Abloh és Futura aláírásai vannak az alsó részén, amely az átlátszó talapon keresztül látható.

Érdekes, hogy az OW X Swoosh edzők két csipkeszettel is rendelkeznek: egy hagyományos lapos változat és egy túracipő stílus iterációja, amelyek utóbbi egy lyuk sorozatának körül hurkok, amelyek az egész felső részét körülvették.

Ebben a pillanatban az Off-White X Nike SB Dunk Low-ról nagyjából semmi más nem ismert, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen beszállítónál zárva tartsa, hogy további híreket fejlesszen ki! Tudassa velünk, melyik színnel zsaru, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Nike cipők sorozatára!

Képek a Futuradosmil -en keresztül & szivárgás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *