A kültéri készenléti Nike teljesen ingyenes Terra Vista sziluett két színnel jelenik meg

, amikor az év vége felé jobban jönünk. A népszerű sziluettek, mint például a Nike Dunk, az Air Force 1, valamint az Air Jordan 1, mind földbarát átalakításokat kaptak, miközben továbbra is megőrzik a sziluett eredetét. A felállás legutóbbi kiegészítése a Nike Teljesen Free Terra Vista sziluett, a címke új részlete a Nike Teljesen Free sorozatának.

Ezek a Nike Path Runners két színben debütál: a Nike teljesen ingyenes Terra Vista “fekete vászon”, valamint a “Brown moszat/rózsaszín máz”, amelyek mindegyike tartósságú újrahasznosított anyagokat lát, például a Nike Grind gumi, amely a sarokszámlálókat fejleszti ki.

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

A legmagasabb fokú vászon anyagok az elülső láb alsó részét készítik, míg a többi a lélegző illesztést választja. Az overáló akcentusokat flyleather anyaggal rögzítik a megnövekedett megerősítéshez, valamint a sarok megfelelő húzófülékkel. A Nike Swooshes továbbra is jelen van az oldalsó és a medialis oldalfalakon a kiváló minőségű érintés érdekében, valamint a teljesen ingyenes középtalp-rendszer új, testreszabott változata egy tapadásra kész talp alatt helyezkedik el.

Mit hiszel a Nike teljesen ingyenes terra vistáról? Ügyeljen arra, hogy a fenti értesítési harangot elérje, hogy megértse a legfrissebb Nike -kiadásokat. Hasonlóképpen, a Nike Air Max 90 “Terrascape” a főfehérjék fő vibrációit mutatja be.

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *