Vége. X Adidas Evo 4D “Dune” Sandy Makeover

Futurecraft 4D hosszú utat tett meg, figyelembe véve, hogy a 2017-es kezdete. Miután az egyik legkorábbi cipővezeték, az úttörő technológia már széles körben elérhető. A színvonalak és a sziluettek széles skáláján, és a család jelenlegi kiegészítése a vége. X Adidas EVO 4D “DUNE”. A brit kiskereskedővel együttműködve inspirál a sivatagi homokdűnék hullámaiból.

A fehér és krém kombinációjában festett, a szépia tónusú paneleket az egyedi gyártású Primeknit felső tetejére fedik le, míg a fém arany hímzés még sokkal luxusabb megjelenést és érzést ad a keverékhez. Három csíkos márkaépítés hajt az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken, míg a nem megfelelő szövött a nyelv mentén a márkanévvel együtt.

Kép vége.

Kép vége.
Természetesen nem beszélhet erről az adidas cipőről anélkül, hogy megemlítené a pisztácia-árnyalatú 4D középtalpot. A Digital Light Synthesis elnevezésű eljárás felhasználásával ez az innovatív technológia olyan összetett rácsszerkezetet eredményez, amely minden lépéssel a legjobb kényelmet és párnázást kap.

Október 23. az a dátum, amelyet emlékezni kell, ha a végét akarja. X Adidas Evo 4D “Dune” a személyes gyűjteményében. Bármennyire is prémium, amennyire csak lesz, tudassa velünk, mit gondol erről az együttműködésről, és a kapcsolódó hírekben az Adidas Futurecraft Strung egy másik dimenzióba indul!

Kép vége.

Kép vége.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *