Hamarosan csökken az a aggodalom, hogy X Adidas együttműködése?

Annak ellenére, hogy Jerry Lorenzo első közelgő aggodalmának logo -nyomtatási kapucnisát látta X Adidas Works -ből, néhány késői együttműködés megragadta mind az utcai ruházatú közönség szívét, mind elméjét a világ minden tájáról. Elkaptuk az első pillantást a legutóbbi december végén, amikor Jerry Lorenzo -t találtak egy Laker játékán, amely a közelgő darabot sportolta.

Számos rajongó örömére, hogy a X Adidas Collection közelgő aggodalma váratlanul megjelent a Shanghai -i Intersect -ben a múlt hétvégén, kiegészítve egy kiemelt üzlethelyiséggel. Ez számos bizonyíték arra, hogy azt sugallja, hogy az együttműködés első ajánlatai azonnal csökkennek.

A pop-up részeként láttuk, hogy az ismerős fluoreszkáló sárga kapucnis kontrasztos kék betűtípussal érkezik. Ezenkívül ugyanazon darab új CrewNeck verzióját látjuk. Úgy tűnik, hogy ez az elem bordázott nyakkal, szegélygel és mandzsettával érkezik, túlméretezett és nem kiszállított illesztés mellett.

Még nem tudjuk pontosan pontosan, mikor állítja be az Isten együttműködésének teljes Adidas X aggodalmát, ezért ügyeljen arra, hogy a legfrissebben itt tartsa a legjobban az egyetlen szolgáltatónál. Egyéb hírek szerint a Los Angeles Kings X legyőzhetetlen ünnepli a jelenlegi NHL -szezonot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *