Az Adidas Ultra 4D “Triple White” hivatalos képei gyakorlatilag tíz hónapos várakozás után landoltak

, a hevesen várt Adidas Ultra 4D “Triple White” végre itt van. Először is kiszivárogtak a tavaly december decemberében, amikor az idők sokkal egyszerűbbek és kevésbé vírus-fertőzöttek voltak

Kép Adidason keresztül
Noha ezek a hivatalos képek sokkal inkább a “krémnek” hasonlítanak, mint a “Triple White”, biztosak vagyunk abban, hogy sokkal igazabbak lesznek a színre, amint kézbe kerülünk. A teljes primeknit konstrukcióval, amely teljesen megegyezik az 1.0 -on található felső részével, egy matt ketrec veszi körül az oldalsó és a medialis oldalsó paneleket, három csíkos márkanévvel a csomagtartóhoz.

Természetesen nem lenne egy Futurecraft 4D cipő, anélkül, hogy a 4D középtalp alatt van. A Digital Light Synthesis nevű eljárásból származik, a bonyolult rácsszerkezet kényelmet és párnázást kínál, amely ellentétben van másokkal. Ha még nem próbálta ki a német óriás forradalmi technológiáját, akkor ez az esélyed.

Kép Adidason keresztül
Míg a kiadási dátumot még nem kell hivatalosan megerősíteni az Adidas Ultra 4D “Triple White” -re, számíthat számukra, hogy az év vége előtt elindulnak. Tudassa velünk, ha ezeket hozzáadja a személyes gyűjteményéhez, és amíg itt vagy, akkor közel állhatsz és személyesek is az Y-3 Runner 4D IO-val!

Kép Adidason keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *