A Nike SB X Air Jordan 1 ‘La to Chicago’ újratelepít a jövő héten

Hypebeast -en keresztül
A Nike SB X Air Jordan 1 ‘La to Chicago’ egyik legjobb jumpman cipőjének tekintve sok cipőfejnek tekintve az internetet, amikor májusban debütált. Nem csak ez a Nike SB és a Jordan Brand közötti partnerség, hanem az a rendkívül kevés cipő egyike, amely az idő múlásával fizikailag átalakul. Most, három hónappal később, teljes újratöltést kap!

A Los Angeles Lakers által befolyásolt színvonalat tartalmazó „La to Chicago” csak egyike azoknak a cipőknek, amelyeket szerencsés lesz látni személyesen, soha nem bánja a sajátját. A sima, teljes szemű bőr paneleiből készült panelekből a feltűnő sárga akcentusok eltalálták a bokát és a Swoosh márkanevet, amely az oldalsó és a medialis paneleken átjut a kegyelemmel.

Kép a Hypebeast segítségével
Ahogy a neve sugallja, mivel ezeket viseli, a szín lassan elhalványul és átalakul az idő múlásával, így erős piros cipővel marad, amely bólint a Chicago Bulls számára. Ez egy hihetetlen formatervezési funkció, amely manapság hihetetlenül szokatlan, és minden bizonnyal rugalmas.

Augusztus 16-án újbóli kiadásra állítva a Nike SB X Air Jordan 1 ‘La to Chicago’ kötelező zsaru! Már van egy sorsolásos útmutatónk, tehát ha növelni szeretné a W -szerkek megszerzésének lehetőségeit, akkor mindenképpen írjon be, amennyit csak tudsz!

Kép a Hypebeast segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *