Az Arsenal X Adidas retro -t kap ezzel az archív inspirált kollekcióval

, mivel a Premier League teljes lendületben folytatódik, úgy tűnik, hogy az Adidas X Arsenal szívesen bővül az együttműködési ruházati kínálatukkal. Ez a legfrissebb kollekció tele van retro stílusú befolyásokkal, és számos történelmi darabot tartalmaz a duó partnerségéből.

Maga a kollekció pulóverből, pólóból és cipzáras kabátból, természetesen elegáns mezből áll. Mindegyik darab befolyásolja a duó első partnerségét az 1986 és 1994 között.

Kép Adidas segítségével
A kollekció látszólag a klasszikus labdarúgó mez. Ez a mez az 1993/94 -es szezonban viselt készlet újjáélesztése, és egyértelműen merész megjelenéssel rendelkezik. A ruhadarab külső része átlós haditengerészeti vonalakat és piros részleteket készít egy élénk sárga alapon.

Kép Adidas segítségével
Másutt látjuk, hogy mind a klasszikus Arsenal logó jelvénye az aláíró ágyú motívuma mellett megjelenik a választás fennmaradó részén. A teljes kollekció először december 9. és 15. között jelenik meg a lámpatestekben, és hivatalos kiadást fog látni a csapat webes áruházában. Egyéb hírek szerint a Comme des Garçons az x K-Way-t játssza át a felsőruházat kedvenceit.

Kép Adidas segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *