A Reebok Beatnik “Primaloft Pack” a lábujjait hangulatosnak tartja

éppen az év hidegebb hónapjaira, a Reebok bemutatta a Beatnik vadonatúj változatát, amelyet csak a Primaloft Fabricből készítettek. A Beatnik sziluett nemrégiben jelentős feltámadást tapasztalt az utcai ruházat kultúrájának növekvő népszerűsége miatt, bár ez mindig is népszerű lábbeli volt a japán utcai ruházatban.

A nagyon egyszerű öszvérszerű mintát bemutatva a hangulatos szandál optimális napokig, amikor csak egyszerűen szeretné megtenni, és ez az új csomag télen is felkészül. A Primaloft Fabric -t rengeteg címke használja, mint például az Északi Face és a Supreme kedvelője az évek során, és hőképességéről híres.

Kép a Reebok -on keresztül

Kép a Reebok -on keresztül
A cipők úgy vannak beállítva, hogy piros, fekete -fehér színben indítsák el, és mindhárom finom kialakítást választanak, a márkaneveket pedig egy kis logó fül és a klasszikus Reebok márkanév formájában tartják a csatban. A lábakon egy kétpontos rendszeren keresztül rögzítik őket, amely a boka hátulján és a láb tetején húzódik. A darabos középtalp befejezi a megjelenést, és rengeteg párnázást kínál annak biztosítása érdekében, hogy ezek valóban a végső kényelmi cipő.

Ha már álmodozik arról, hogy a lábát ezekbe a párokba csúsztatja, akkor a jó hír az, hogy a Reebok Beatnik Primaloft Pack elindul a kiválasztott kiskereskedőknél október 20 -án, ezért ügyeljen arra, hogy tartsa be az egyetlen szállítónál, az egyetlen szállítónál. Az összes legfrissebb hír és frissítés a párról és még sok másról. Időközben nézd meg webhelyünk többi részét, és vessünk egy pillantást az AM97 ezüst golyó pletykált visszatérésére!

Kép a Reebok -on keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *