A Nike SB Dunk Low “Öböl” hivatalos képei landoltak!

Úgy tűnik, hogy a Nike odaadó gördeszkás vonala olyan győztes sorozaton van, amely nem jelzi az utóbbi időben lassulást, mivel a közelgő Nike SB Dunk Low „Öböl” hivatalos képei nemrégiben mutatták be. A pár bólint a hagyományos Porsche 917 „Öböl” -re, valamint eredetileg a „Club 58” beceneve volt, bár ez a név azért volt, mert leesett.

A dedikált Dunk rajongók már kifejezték érdeklődési körüket ebben a friss új színvonalban, és nem nehéz belátni, hogy miért, tehát ha meg akarja fedezni az összes követelményt, hogy megértse A legjobb itt!

Kép a Nike -en keresztül

Kép a Nike -en keresztül
A sápadt kék színű, valamint a Supple Suede -ből készültek, ez a pár a legelső pillantásból prémiumot sikít, és magában foglalja a dunkban bármit is. A Nike hagyományos Swoosh logója fehéren van jelen mind az oldalsó, mind a medialis oldalon, míg az extra márkanév tartalmazza a Nike SB részleteit a nyelveken, valamint a sarok „58” jelvényét. Fekete csipkék, valamint a részletek teljes megjelenése, valóban a Colorway pop -jával!

A láb alatt egy fehér középtalp sok párnázást rejt el, miközben egy dinamikus narancssárga talp tökéletesen lekerekíti a stílust. Ha a közelgő Nike SB Dunk Low „Öböl” rendõrtõl akarja, akkor a nagyszerű hír az, hogy márciusban egy bizonyos ponton jelenik meg a Nike -n keresztül, valamint a többi választott kiskereskedõn, tehát tartsa a legjobban itt! Időközben ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a 10 keleti ikont, akik a cipőipart alakították ki!

Kép a Nike -en keresztül

Kép a Nike -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *